Trær med lilla blomster og store blader

March 26

Trær med lilla blomster og store blader

Trær legge høyden og vertikal interesse landskapet, øke din gårdsplass personvern, fungere som windbreaks og opprette skyggen. Blomstrende trær gir også et fargerikt bakteppe i hagen. Noen kule farger som lilla, kan også redusere stress. Ifølge University of Arizona samarbeidende forlengelsen fremme lilla blomster i hagen ro og fred. Trær med av 6 inches eller mer legge et lag av tekstur og bevegelse.

For skygge

Velg skygge-tolerant trær for nettsteder som ikke mottar direkte sol hele dagen. Fullmåne maple (Acer japonicum) har 6-tommers bred blader med syv 11 fliker og blomstrer med liten, lilla blomster våren. Dette løvtre treet vokser til 25 feet lang med en lik spredning og er hardføre i US Department of Agriculture soner 6 til 9. Plante fullmåne maples i fuktig, godt drenert jord og delvis skygge solen.

Skål magnolia (Magnolia x soulangiana) har 6-tommers, deciduous blader og blomster med lilla, rosa og hvite blomster våren. Denne oppreist avrundet treet vokser til 25 fot med en lik spredning og er hardføre i USDA sonene 4 til 9. Skål magnoliaer vokse i fuktig, godt drenert jord og tolerere solen å delvis skygge.

For fuktig jord

Noen trær må godt drenert områder, men andre trives i fuktige eller selv våt jord. Alexander palm (Archontophoenix alexandrae) har eviggrønne bladverket som vokser opp til 8 fot lang og gir liten, lilla til rosa blomster. Dette palm-treet vokser 65 fot høye og trives i fuktige jord og full sol til delvis skygge. Det er hardføre i soner 10 og 11.

Den kongelige paulownia (Paulownia tomentosa) har 5-10 tommers bred, hjerte-formede blader og blomster med prangende, duftende pigger av lys-lilla blomster våren. Disse løvtrær vokse 50 fot høye og trives i full sol og rik, våt til godt drenert jord. Royal paulownia trær er hardfør sonen 6.

For sur jord

Jord med en pH plan flate mindre enn 7 er sure. Pawpaw (Asimina triloba) har 12-tommers lange blader og blomster med 1 - til 2-tommers blomster våren. Dette nordamerikanske native vokser til 20 fot høye med en lik spredning og er hardføre i soner 5 til 9. Plante pawpaw treet i solen for å delvis skygge og rik, fuktig, litt surt jord.

Den svarte calabash (Amphitecna latifolia) har 7-tommen-lang, skinnende løv. Dette evergreen blomstrer året med liten, lilla blomster etterfulgt av grønne frukter. Svart calabash trær er hardføre i soner 10 og 11 og foretrekker full sol delvis skygge og en rekke jord, av leire godt drenert og surt. De vokse til 30 fot høy.

For Full Søn

Plante solen-elsker trær i områder som mottar lys hele dagen. Lily magnolia (Magnolia liliflora) har 8-tommen-lang, mørk-grønne blader og blomster med lilla-rød blomster våren. De foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord og er hardføre i soner 5 til 8. Lily magnoliaer vokse til 15 fot høy med en noe smalere spredning.

Den kinesiske judastre (Cercis chinensis) har 6-tommers bred, hjerte-formede blader og blomster med lilla blomster våren. Dette løvtre treet vokser 12 fot høy med en 8-fots bredde og er hardføre i soner 6 til 9. Kinesisk redbuds vokser best i full sol, men tolerere en rekke jord.