Trær med gule blomster

June 15

Trær med gule blomster

Det finnes en rekke trær som gir gule blomster. Mange trær produsere blomster i våren eller sommeren. Noen arter blomstrer tidligere accenting vinterlandskapet med de første tegnene til våren. Uansett hvor du kan hage, er det et tre med blomster for din region.

Golden Raintree

Golden raintree (utbredelse:) er oppkalt etter Joseph G. Koelreuter, botaniker fra Tyskland som studerte pollinering systemet av blomster. Senter for invasiv Art og økosystem helse viser det gylne raintree som invasiv sin raske vekst og rikelig frøproduksjon. Likevel innlemme huseiere treet i landskap for dekorativ attributter. Golden raintree er allsidig i ulike jord, har en spre vane og gir munter gule panicles om sommeren. Blooms varer i ca to uker.

Cornelian kirsebær Dogwood

Cornelian kirsebær dogwood (Cornus mas) er en budbringer av våren, produsere dusker av blomster i slutten av vinteren. Kjøttfulle rød eller gul frukt utvikle sommeren og tiltrekke fugler. Denne typen dogwood har en rund baldakin og vokser til ca 15 til 25 fot høy med en spredning som når omtrent 18 fot. Det gjør det bra i et delvis skyggelagt område med godt drenert jord. Høsten blir løvverk rødt for en attraktiv utstilling i høst.

Golden medaljong treet

Når gitt full sol og en godt drenert jord, belønner golden medaljong treet (Cassia leptophylla) med klynger av gull blomster om sommeren. Golden medaljong treet er medlem av bønne familien og produserer lenge bønne Pod etter blomst. Frø er giftige flower pollen oppfordrer en allergisk reaksjon på noen individer. Dette treet er innfødt til Brasil, og har minimal kaldt hardførhet, lider skade når temperaturer bare under frysepunktet mark. University of Florida anbefaler beskjæring unge trær for en behagelig og symmetrisk baldakin form.

Tulip poppel

Innfødt å det østlige USA, distribusjon av tulip poppel (Liriodendron tulipifera) går fra Florida til Vermont og vest til Missouri. Blomstene har seks kronblad som er gul-grønne med en oransje band og er pollinated av honning bier. Blomster vises i slutten av våren gjennom tidlig på sommeren, og ligner tulipaner og måle 2 til 3 inches lang. Det er ofte vanskelig å flekk blomster fordi de er funnet på toppen av treet som vokser til ca 150 fot høy.