Trær med glatt Bark og lilla-rosa blader i vinter

March 13

Trær med glatt Bark og lilla-rosa blader i vinter

Løvtrær tilbyr et utvalg av interesse i alle fire sesonger. De fleste vokse nye blader og blomster om våren. Sommeren kan bringe dypere blad farge og ny vekst. Høsten tilbyr endrer farge av løv for en spektakulær viser i mange områder. Vinter signaler å miste sine blader, med bare stammen og greinene igjen i sterk landskapet. Samtidig kan attraktive barken på noen eksemplarer opprette vinteren interesse i landskapet.

Bøk

De fleste trær har glatt bark i deres yngel scenen; få beholde den glatthet gjennom modenhet. Bøk, purple bøk har bark som forblir glatt. Ny bark er grønn-brun med sikksakk, mens eldre bark er grå og glatt med mørkere mottles, ifølge Ferrill M. Bridwell, forfatter av "Landskap planter - deres identifikasjon, kultur og bruk." Flere kultivarer av F. sylvatica, som Atropunicea, Cuprea og Purpurea vise lilla farget blader. Løvverk beholder fargen gjennom mye av vinteren, noen ganger endring til en kobber farge og ofte tilsynelatende motvillige til å miste sine blader. Dette store, lite vedlikehold treet skal plantes i en delvis skyggelagt, hvor det vil være synlig i vinter for å vise sine åpne skjemaet og uvanlig bark.

Judastre

Cercis candensis, den østlige judastre begynner sin relativt korte levetid med glatt bark som blir furet med alderen. Unge stilkene er mørk rød, bli rødbrun til rødaktig-grå med alderen, ifølge Bridwell. Skogen stemorsblomst sorten har scarlet-til-lilla hjerte-formede blader. Enslig rosa blomster dekker stilkene i slutten av vinteren til våren før produsere blader. Bladet farger utvikle beste plantet en full-Søn beliggenhet. Kultivarer Merlot og Ruby faller har lilla blader og en gråtende form.

Kirsebær og plommer

Det finnes mange varianter av Hegg; den blomstrende kirsebær, chokecherry eller blomstrende plomme. Disse har glatt, grønnaktig bark i ungdom, utvikle rødlig brown-bark som de alder og er dekket med lenticels. Mange er tidlig blomstrende varianter og noen er duftende. Blad farge på Prunus varierer fra lilla til grønn og gul. De fleste vise slutten av vinteren til våren blomster i nyanser av rosa og hvitt. Beskrevet av Bridwell som "fremragende" og "veldig prangende", de fleste kultivarer foretrekker en full-Søn plassering og kan tilpasses en rekke jord.