Trær i Ohio

September 24

Med unntak av noen prairie landområder, som the Ohio åpninger regionen, brukt Ohio dekket med store skoger rik på hardwood. Buckeye staten er imidlertid fortsatt rik på ulike løvtrær, blant eik, lønn, aske og buckeye, i tillegg til poplene, sycamores, dogwoods, black cherry og sassafras.

Buckeye

Buckeye treet er Ohios offisielle treet. Treet fikk sitt navn fra indianerne, som la merke til at treets brune frø med en lettere midtpartiet så ut av en buck hjort. Dette frøet, som har en spiny utvendig til den modner i September, er det som kalles mutteren. Mutteren deretter faller ut av spiny skroget og faller til bakken, der de er ofte plukket og holdt av forbipasserende som lykke til charms. Skroget kan noen ganger inneholde flere nøtter. Det er to buckeye trær i Ohio: opprinnelige buckeye treet og den gule buckeye. Dette er veldig nært beslektet og derfor vanskelig å skille.

Bur eik

Ohio har mange eiketrær, inkludert bur eiken. Bur eiken finnes i alle Ohio bortsett fra de sørlige områdene, og er mest vanlig i vest og nordvest delen av staten. Det kan være vanskelige å skjelne oaks basert på bark. Se på blader og eikenøtter i stedet. bur oaks har store eikenøtter, nådde rundt 2 inches, og store, strukturert blader. Disse bladene er vanligvis mørk grønn og har et blad form som består av fem til ni annerledes størrelse lobes. Andre eiketrær i Ohio inkluderer pin eik, hvit eik, svart eik, nordlige rød eik og myr hvit eik.

Rød lønn

Ohio har også flere maples, inkludert rød maple. Rød maple ligger hele Ohio, men du kan finne det rundt fuktige områder av åpen skog, samt langs bekker og bunnen lander med våt jord. Det er ofte brukt i urbane områder på grunn av dets blad, som rødt høsten. Å identifisere rød maple, se til sin røde tonet blader, som vanligvis har tre lobes i trident form. Den midterste lapp er større enn resten. Bladene kan ikke alltid være røde; de kan ta en gul, oransje, grønt eller chartreuse farge. Uansett hvilken nyanse har bladet en sølvblank undersiden. Andre maples i Ohio inkluderer sølv og sukker maples.

Ash

Ask er vanlig i Ohio, som 3,8 milliarder trær vokser naturlig i Ohio skoger. Asken finnes også i urbane områder og er mye brukt som dekorative trær for verft og langs gatene. Fire aske arter er spesielt vanlig: grønn aske, svart aske, blåfarge aske og hvit aske, de vanligste. Disse er alle vurdert sant aske, i motsetning til andre trær med "aske" i navnet sitt som ikke kommer fra askens slekten Fraxinus. For å identifisere et tre som en sann ash, se til grener og blader. Grenene bør ha en motsatt mønster, der grenene er plassert på begge sider av lem gir en "speilvendte" utseende. Bladene skal ha en fjær utseende. Grener bør har sju eller flere blader. Skille mellom ash artene er vanskelig, men hver sann aske har noen egenskaper som skiller den.