Trær i hvit eik familien

October 23

Hvit eik familien er en av to grupper av eiketrær vanlig i Nord-Amerika, differensiert fra red oak familien av enkelte funksjoner. De fleste av hvit eik, har for eksempel løvverk har en avrundet lobes eller bølget tenner langs kantene. Eikenøtter av hvit eik krever bare ett år før de er modne, med deres kjøtt besitter en bitter smak, ifølge "Trær i Nord-Amerika." Flere av hvit eik er nyttig landskapsarbeid trees.

Typer og geografi

Hvit eik (Quercus alba), kastanje eik (Quercus prinus) og chinkapin eik (Quercus muehlenbergii) er vanlige oaks store deler av den østlige delen av USA. Bur eik (Quercus macrocarpa) er en hvit eik art av den sentrale delen av landet, mens overcup eik (Quercus lyrata), innlegg eik (Quercus stellata), Chapman eik (Quercus chapmanii) og myr kastanje eik (Quercus michauxii) hvit eik medlemmer funnet i Sørøst. Vestlige arter av hvit eik omfatter Oregon hvit eik (Quercus garryana), California hvit eik (Quercus lobata) og Gambel eik (Quercus gambelii).

Størrelse

Hvit eik og overcup eik vokser til mellom 80 og 100 fot med letthet, mens California hvit eik, den høyeste av alle vestlige arter av eik, noen ganger når 120 fot høy. Arter i hvit eik familien som bur eik og chinkapin eik vokser mellom 60 og 80 fot. Hvit eik ca 50 fot høy når eldre inkluderer Chapman eik og kastanje eik. Mindre hvit eik som post oak kan være 40 fot høy; den minste av hvit eik er Gambel eik, på mellom 15 og 30 fot.

Hvit eik blader

Bladverket er ofte høydepunktet av hvit eik. Fall farge på noen gir dem verdi som landskapsarbeid trees, mens andre har en interessant form. Chinkapin eiken har avlang blader som har grov tenner langs marginene. Læraktig struktur bladverket på en Chapman eik har bølgete, bølgende marger. Fall farge er bra på arter som sumpen hvit eik, som bladene endres til gul eller rød-lilla. Fallet løvverk på hvit eik er en rødlig nyanse av lilla.

Bruker

Høy vekst av mange av hvit eiketrær gjør dem uegnet for små landskaper. Arter som den hvite eik og bur eiken fungerer bare i åpne områder som skyggen trærne på plenene, eller noen ganger i parker. Mindre slag, som post oak, fungerer som en gate treet eller en plen treet. Mange av disse oaks har få om noen sorter. Myr hvit eik kommer i et par nyttige skjemaer. En er "Kongelig Prince" typen som tilpasser seg for å våt og tørr jord, mens "Rosehill" har sykdom-motstandsdyktig løvverk.