Trær for septisk avløp felt

August 5

Trær for septisk avløp felt

En septisk avløpet feltet er området hvor din septiktank feltlinjer ble installert for å spre flytende husholdning avfall etter behandling i tanken. Hvis du ønsker til landskapet i området rundt feltlinjer ved å legge noen trær, bør du huske septiktank på når du velger trærne. Velg arter med grunne røtter. Unngå plante frukt trær for nær feltlinjer, som det er et potensial for frukt forurensning.

Avstand

Ifølge InsepectAPedia, når plante et tre i nærheten en septiktank eller avløpet feltet, bør du unngå arter med røttene som vokser aggressivt eller dypt. Rotsystem arter vil blokkere eller forstyrre septisk linjer og septik, inkludert bryte inn i dem. Ta forholdsregler når kranen i nærheten feltlinjer, fordi feltet linjene er nær overflaten. Feltlinjer er vanligvis minst bare 6 tommer t, ifølge Virginia Kooperativ Extension Service.

Som regel er det lurt å plante tre som langt fra feltet linjen modne treet blir høy. Hvis du skal plante nærmere enn, holde det minst 10 fot fra feltet linje og være forberedt på å kutte ned røtter om nødvendig. Du kan til slutt måtte velge mellom din trær og din feltlinjer. Aldri plante trær som er kjent som mye vann, som de pleier å forstyrre septisk systems. Slike trær inkluderer poplars og maples. Vurder å bruke en rot barriere, som blokkerer trerøtter påvirker septiktank. Ifølge Virginia Kooperativ forlengelsen tjenesten, disse systemene er dyrt, men vil forsvare mot veksten av røtter. Du kan også grave opp jord fører fra septiktank når du plante treet, å oppmuntre røttene å vokse i den retningen.

Gråt Cherry

Gråtende kirsebærtre eller gråt higan kirsebær vokser opp til 30 fot høy og 25 fot bred. Anlegget 30 fot fra septik systemet. Virginia Kooperativ Extension Service vurderer det et godt valg for planting nær septisk avløp felt. Det er kjent som en gråtende kirsebær fordi grenene henger nedover som gråtende piletre. Dette treet blomstrer i løpet av våren, og produserer prangende, hvite rosa blomster med flere kronblad. Blomstene er duftende, og tiltrekke fugler, sommerfugler og bier. Plante dette treet der i skyggen og vann det regelmessig. Gråtende kirsebær trives i USDA soner 5 til 8.

Boxwood

I amerikanske boxwood er et lite tre, vanligvis mellom 5 og 10 fot høye. Så, plante den minst 10 fot bort fra septik systemet. Den har en fibrous rotsystem, som betyr at alle røttene i roten ballen er omtrent samme størrelse. Det er også ingen sentral, dominerende rot. Disse typer rotsystem går ikke veldig dypt ned i bakken. Det er hardfør til USDA sonen 6, tåler temperaturer opp til - 10 grader Fahrenheit. I boxwood produserer hvitt til blek grønn blomster, og det blomstrer i løpet av våren. Plante i full sol del skygge, og vann regelmessig. Bruk som en aksent eller personvern plante.

Crabapple

Ifølge InspectAPedia har crabapple trær ikke svært aggressive røtter, noe som gjør dem egnet for voksende nær septisk avløp felt. Den har en fibrous rotsystem og vokser mellom 20 og 30 fot høy. Plante dette treet minst 30 fot unna, for å sikre at røttene ikke tette din septiktank. Den produserer en hvit rose-farget bloom og blomstrer i slutten av våren. Det er hardføre i USDA soner 3 til 7, og det krever full sol.

Dogwood

Den Cornus eller Cornus florida, oppretter fire-petal, vanligvis hvit eller rosa blomster, med en gul sentrum. Den vokser mellom 15 og 30 fot høy og 15 til 20 fot bred. Anlegget minst 30 fot fra en septiktank. Ifølge InspectAPedia, denne dekorativ treet har ikke aggressiv rotsystem, og har en fibrous rotsystem. Den blomstrer i løpet av våren og produserer avlang frukt. Den trives i full sol til delvis skygge. Dette treet tiltrekker fugler, bier og sommerfugler, og den vokser i US Department of Agriculture (USDA) soner 5 til 9.