Trær for myrlendte jord

July 12

Trær for myrlendte jord

Trær som tåler våt, myrlendt jord må kunne oppta betydelige mengder vann daglig. De også returnere en god porsjon at vann tilbake til bakken i en prosess der vannet er skilt ut fra sine blader. Men er det grenser for hvor mye vann noe tre tåler. Svært myrlendte jord som er konsekvent våte er ideelle for mange arter av piletre, østlige rødt sedertre, bald cypress og elven bjørk fordi dette kan tolerere lange perioder av fuktighet.

Vokser i myrlendte jord

Myrlendte jordsmonnet er vanligvis vått en god del av året. Disse jord er resultatet av en høyvann eller jord innhold og land form som gjør drenering meget langsom. Vann står for lengre perioder, drenering frekvensen av vanligvis mindre enn 1 tomme per time, eller den mottar store mengder avrenning fra en høyere høyde. Disse jord har lavere oksygennivået resultatet fordi vannet fyller luftlommer i jord. For mange planter, når det er lite oksygen, og prosessen med å ta opp vann og næringsstoffer og anlegget begynner å dø. Tolerant arter av trær gjøre mange tilpasninger til å tåle disse våte forhold. Noen avhengige bruke karbohydrater respirasjon eller åndedrett uten oksygen. Denne tilpasningen kan trærne for å gjøre biproduktene som kan konverteres til organiske syrer nødvendig for vekst. Andre trær danner åpningene i deres bark, kalt lenticels, som fungerer som puster porene og aktiverer treet flytte oksygen til lemmer og røtter.

Tilpasninger

Bald cypress trees Produser knotter kalt knær som stikker ut fra sine røtter over vann eller våt jord. Disse knottene hjelpe i å få oksygen til røttene, og dette er hvordan de tilpasse seg for å våt grunnforhold. Bald cypress er ofte sett voksende områder av stående vann og kan trives på grunn av denne tilpasningen. Mange arter av willows og Ask produsere nye, luftfylte røtter når eksisterende røttene er oversvømmet. Dette erstatter røttene som dør av rikelig fuktighet forholdene og aktiverer treet for å overleve.

Løvtrær

Flere løvtre arter kan overleve i myrlendte jordsmonn, som det røde lønn og den boks eldre, både fra slekten surhet. De kan trives i både tørre og våte jord, men vanligvis vokser svært fuktige forhold. Den røde lønn er ofte funnet i myrlendt område, langs bekker og grenser langsom-drenering grøfter. Sølv lønn er nesten utelukkende en myr løvtre også. Andre løvfellende arter ideelt for myrlendte områder omfatter river bjørk, pecan, felles hackberry, grønn aske, dawn redwood, vann tupelo, amerikanske sycamore og amerikanske elm, samt flere løvfellende arter av kristtorn.

Eviggrønne trær

Hvit eller falske sypresser, er innfødt til Stillehavskysten, vanligvis vokser i våt fjellet jord. Amerikanske holly vokser i Sørøst regioner i USA der temperaturen er fuktig, og foretrekker godt drenert, fuktig jord, men kan overleve flom for en del av deres voksende sesongen. Sørlige magnoliaer også tåle høy fuktighet nivåer i myrlendte jord, og flere arter av furu er ideelle for en rekke jordsmonn. Selv om mange foretrekker godt drenert jord, kan furutrær som østerrikske og Loblolly pine tilpasse og trives i myrlendt, surt jordsmonn også. Hvit sedrer også foretrekker dypt fuktig jord og tåler en høy fuktighet tabell, men kan ikke overleve lenge av tørke, noe som gjør dem ideelle for konsekvent myrlendte forhold.