Trær for Front Yards: japansk Maple eller Evergreen?

February 20

Trær for Front Yards: japansk Maple eller Evergreen?

Det er noe med et tre i en forgård som fanger essensen av hjem. Trær bringe farge, sjarm og karakter til front-verftet landskap. Japansk maples og evergreens levere på disse kvaliteter og egenskaper vakkert. Det er derfor de er alltid på toppen av listen over trær som huseiere vurdere.

Japansk Maple trær

Japansk maples er klassiske favoritter for front yards. Boliger i filmer har ofte en japansk maple i forgården å personifisere den «gjennomsnittlige amerikanske hjemmet.» De bringe farge, tekstur, skjønnhet og vekst til en forgård. Japansk maples se frem til når de kan vise levende og intense colorations rød, gul-oransje, lilla og gull.

Modne trær vokser til en høyde på 15 til 25 - fot, avhengig av variasjon, som er høy nok til å gjøre en uttalelse uten altoverskyggende eller dwarfing hjemme. Populære rød blad varianter inkluderer Bloodgood (Acer palmatum "Bloodgood") og Crimson Queen (Acer palmatum dissectum "Crimson Queen"). Se på dans Peacock (Acer japonicum "Aconnitifolium" for et grønne blad valg, og fersken) og krem (Acer palmatum "Fersken og krem") for en spraglete japansk maple.

Japansk Maple hensyn

Vakre bladene på grener og stammer av en japansk maple vil også "forskjønne" plenen. Som vinteren nærmer seg, hundrevis av bladene faller til bakken, at du og familien din til å rake og bag forlater flere ganger i løpet av høsten, eller leie nabolaget barn eller en hagestell tjeneste for å gjøre arbeidet for deg. Annet enn det er japansk maples relativt lavt vedlikehold, lett å vokse og et fint valg for en dekorativ treet til liggende forgård. De er vanligvis kalde tolerant til ca 20 grader F, og vokser best i USDA planting soner 5 til 9.

Eviggrønne trær

Hovedfordelen med går med grønn for forgård er variasjon. Evergreens omfatter alt fra einertrær og varianter som minner deg om julen - til waxy-leaved blomstrende magnoliaer minner om Sør. Dette betyr at hvis du går med grønn, får du mange valg.

Du kan vokse en "live gjerde" med einer og sypresser som vil også tjene som windbreakers langs linjen. Du kan faktisk gå for et eviggrønt tre som en furu eller Gran og starte en familie tradisjon belysning en utendørs juletre midt i forgård. Bruk din USDA planting sonen som en innledende guide for å velge evergreens passer for sollys og jord forholdene i forgård.

Evergreen hensyn

På oppsiden å evergreens er mange--er ulempen også utvalg. Hvert tre vil har sin egen spesielle behov, så være forberedt på å faktor i type tre som vil fungere best i klima og planting sone, jord betingelser, treets vekst og tiden treet vil kreve for Stell og vedlikehold. For eksempel hvis du velger et tre som produserer bær, holde inne sinn at bær er favoritt mat for fugler. Mens dette kan virke vakre og miljøvennlige, husk på at når en fuglen finner et tre med bær, vil han inviterer alle hans fugl venner over til huset til frokost, lunsj og middag. Og etter hvert måltid, du vet akkurat hva de vil forlate hele forgård. Alltid veie fordeler og ulemper av variasjon av evergreen du har øynene på før du gjør kjøpet.