Tradisjonelle gardin ideer

July 30

Tradisjonelle gardiner består av minst to stykker med stoff som møtes i midten Vinduer, dører og andre. Vanlig praksis er å henge gardiner slik at de dekker hele åpning (noen ganger kommer til gulvet), men kan du vurdere andre alternativer for å opprette et tradisjonelt utseende i ditt hjem. Eksperimentere med trippel, blyant eller begeret fold type-gardiner eller bruke kafé, lagdelt eller fransk blonder stiler. Noen tradisjonelle gardin ideer følger.

Trippel fold

Tradisjonelle gardiner ofte har Folder (eller Folder), som er opprettet av de forskjellige "overskriften typer" eller sting arbeid innlemmet i sine topper. Trippel fold design, også kjent som den franske eller knipe fold, består av tre store, jevnlig spredte folder, som er klemt sammen nederst på teppet. Kan for stoff av teppet billow ut, opprette en tunge, full titt.

Blyant fold

Blyant folder er den vanligste typen fold for tradisjonelle gardiner, ifølge interiordezine.com. I motsetning til store, bølgende folder opprettet av trippel folder, danne blyant folder tett, vertikale rader med parallell folder, hvilke ligne blyanter stilt opp i raden.

Goblet fold

Pokaler folder får sitt navn fra en stor beger-formet fold oppretter de i en gardin. De er dannet tilsvarende til trippel folder i at gardin bunnen er klemt sammen. Men i stedet for flere kaster, folder begeret funksjonen en bølgende del av stoff.

Cafe gardinene

En liten vri på den klassiske deksel-all stilen til tradisjonelle gardiner, café gardiner bare dekke bunnen halvdelene av windows, slik at sollys Skriv hjem gjennom toppen halvdel av vinduet, men gir et nivå av personvern.

Lagdelt gardiner

Lagdelt gardiner ligner på café gardiner i at de har en hoveddelen av stoff som dekker bunnen halvparten av et vindu. Den eneste forskjellen er at det er en annen inndeling--- eller tier---av gardin som hang for å dekke den øverste halvdelen av et vindu. Øverste skalaenhet er vanligvis laget av et lettere, mer gjennomsiktig stoff å la lyset.

Fransk blonder gardiner

Mest brukt for doilies, duker og brudekjoler, er fransk blonder, en delikat stoff, et godt valg for tradisjonelle gardiner. Flere design og mønstre er tilgjengelige for å gi ditt hjem en "Franske land" atmosfære, men fransk blonder er rent dekorative når det gjelder gardiner og gjør lite for hindre sollys.