Tørre ørkenen planter

November 28

Tørre ørkenen planter

Planter har tilpasset for å overleve i tørre forhold. For å leve i tørke-lignende forhold, har planter endret rotsystem som er dype nok til underjordiske vannforsyning. Noen planter kan leve i tørre regioner av sovende i vintermånedene og blomstrende når vannet blir mer tilgjengelig. Planter kan også spare vann ved å ha liten blader å redusere behovet for vann.

Joshua Tree

Joshua tree er medlem av liljefamilien som er innfødt til Mojave-ørkenen i sørvestlige USA. Flerårig busk med topp-formet eviggrønne og hvite blomster vokser i elevations opp til 6000 fot i tørre jord og plains mesas i Arizona, California, Nevada og Utah. Vanligvis vil en Joshua tree vokse hvor som helst fra 15 til 40 fot høyde og 1 til 3 føtter i bredde. Svært tolerante å tørke, Joshua tree blomstrer i slutten av våren og forsommeren og avhenger møll for pollinering. Treet har liten, kjøttfulle grønn-brune frukt som tørker etter den modner i slutten av våren. Mormonere er kreditert med å navngi ørkenen busk. Mormonerne trodde at busk var imitere bibelske profeten Joshua og gestikulerer dem med upraised armer.

Arizona Poppy

Arizona valmue, også kjent som sommeren valmue eller oransje caltrop, blomstrer fra juli til oktober. Anlegget trenger lite å moderat vann og vokser i Arizona, California, New Mexico og Texas så vel som i Nord-Mexico. Arizona valmue har røtter som vanligvis 8 inches i bakken. De dype røttene la valmue vokse igjen hvis regn kommer forbi normal vekstsesongen. Planten vokser opp til 3 fot høye og inneholder ofte blomster med fem kronblader gult eller oransje i farge. Mens anlegget inneholder ingen duft, tiltrekker den fremdeles bier, sommerfugler, veps og fluer.

Kaktus

En kaktus er et eksempel på en xerophyte plante. En xerophyte anlegget er endre sin fysiske struktur for å leve i tørre forhold. Medlem av Rosefamilien, en kaktus mangler blader, men kan lagre vann i sin stammer. En kaktus inneholder også shallow røttene som tillater den å absorbere vann raskt når det regner; vann lagres deretter i røtter og stengler. En kaktus er godt tilpasset å leve i tørre miljøer fordi den kan leve i år på vannet samlet fra en nedbør. Den skinnende hud på kaktusen bidrar til å holde på fuktigheten. Dens ryggraden vakter anlegget fra dyr, beskytter den fra solen og også samler fuktighet.