Tørr kjemisk rengjøring for tepper

August 12

Tepper er en grunnpilar i de fleste hjem. Holde tepper i huset rent er svært viktig, fordi tepper absorbere støv og skitt som du bringer inn i huset. Å holde tepper rene er også viktig fra et miljøperspektiv fordi når støvet settles på teppet og stiger i luften når forstyrret, kan det føre til problemer med luftveiene.

Kjemisk Klesrens

Velg tørr kjemisk rengjøring hvis du ønsker å minimere mengden av fuktighet din teppe fiber er utsatt for. Tørr kjemisk Tepperensing er en akseptert metode for rengjøring tepper. Navnet er litt av en misvisende benevnelse, fordi selv om det bruker kjemikalier, tørr kjemisk rengjøring ikke er bokstavelig tørr. Bare en tørrere alternativ enn andre populære Tepperensing metoder, som steam rengjøring, anses som den bruker omtrent en tiendedel av vannet som damp rengjøring bruker. Det er derfor ofte referert til som kontrollerte fuktighet rengjøring.

Slik fungerer det

Tørr kjemisk rengjøring utføres av teppet profesjonelle Det er ikke en gjør det selv prosjekt. Tørr kjemisk rengjøring innebærer bruk av en kraftig vakuum å fjerne støv i teppet. Denne prosessen fjerner hvor som helst mellom to tredjedeler og ni tenths skitt teppet har akkumulert. Deretter er faktiske rengjøring bruker kjemikalier utført. Det finnes mange ulike kjemikalier på markedet for ren tepper uten for mye vann eller væske eller såpe. Disse kjemikaliene hjelpe oppløse støv eller løsne det fra teppe fiber så det kan vacuumed opp.

Granulater/pulver

Noen kjemikalier er også tilgjengelige som granulater eller pulver. Disse act i utgangspunktet den samme mote som andre tørr kjemisk rengjøring produkter, men fordi de er granulert, de arbeider seg dypt inn i teppets base og dermed, ta smuss og flekker med dem. De fleste andre metoder og teknikker for tørr kjemisk rengjøring er variasjoner på denne grunnleggende ideen, inkludert elektrisk børsting. Denne metoden bruker elektrisk børster for å gjøre jobben. Den bruker enda mindre vann enn de andre metodene og tar mindre tid å tørke.