Tørke Tolerant små trær Native til Louisiana

August 15

Tørke Tolerant små trær Native til Louisiana

Louisiana er hjem til mange lokale planter og dyr som trives i variert klima og økosystemer. Ifølge Lady Bird Johnson Wildflower Center faller flere anlegg inn i kategorien av busker eller små trær som er tilpasset til tørre områder i denne staten. Louisianas subtropisk klima gir habitat for mange arter, men som du reiser nord fra Mexicogolfen, klimaet blir mindre fuktig og mindre regn oppstår.

Roughleaf Dogwood

Cornus generasjonen er ansett som et lite tre eller "clumping busk," nå bare 16 fot høy. Det utvikler 1/4-tommers blomster fra April til juli og hvite fruit senere i sommer. Denne lite tre sprer seg gjennom en rekke underjordiske løpere, gjør det et tett dekke for lokale dyrelivet som liten fugl kjent som Bells Vireo, som gjør sitt reir i kratt som dette treet skjemaer.

To vanlig Silverbell

Halesia insekter er en annen liten tre eller busken som er innfødt til tørrere områder av Louisiana. Det vokser fra 3 til 15 fot høye og løvtre, utvikle gule bladene faller før de faller. Det t-formede hvite blomster og senere utvikler en frukt med to "vinger," gir det navnet. Det er et yndet godbit av visse dyreliv, inkludert Louisianas ekornet befolkningen før frukt er fullmoden.

Witch Hazel

Hamamelis virginiana er et lite tre eller større busk som har flere spre hopper som er bøyd eller skjeve. Det vanligvis vokser til ca 15 fot høy, men kan nå 35 fot under optimale forhold. Høsten utvikler heks Russland blomster har en behagelig duft og fortsatt på treet etter synker bladene. Dette anlegget har lenge vært brukt som en snerpende eller toalett vann; et utdrag er laget fra blader, kvister og bark.

Yaupon Holly

Ilex vomitoria skjer ikke bare i Louisiana men også langt nord som southern Virginia og så langt sør som Florida. I vest er det funnet i Sørøst Oklahoma til sentrale Texas. Dette anlegget vanligvis vokser høyere enn 25 fot og danner en oppreist busk eller lite tre med enten en enkelt trestamme eller flere kofferter. Kvinnelige planter skjemaet røde bær om høsten, som andre arter av kristtorn, som innbyggere ofte bruker i juledekorasjoner. Indianerstammer i området gjorde te fra bladene og kvister, som har koffein og ble brukt til å fremkalle brekninger, derav det botaniske navnet "vomitoria." Det gjelder Ilex paraguariensis, brukes til å lage den søramerikanske drikke heter yerba mate.

Ytterligere planter

Andre små, tørke tolerant trær i Louisiana inkluderer følgende: vanlige seviceberry, Virginia dogwood, amerikanske holly, Chickasaw plomme, meksikanske plomme og farkleberry.