Tørke-Tolerant Holly Bush

August 4

Med blanke, mørkegrønne grønt løv og brightly fargede bær, holly busker gir fengslende sprut av farger i vinter landskap. Kort, tørke-tolerant arter er ideelle for fundament plantings der reflektert varmen fra murstein, fasader og betong holder jorden tørr. Bruk høyere arter å gi statsborgerskap områder uten tilgang til vanning. Når den brukes som en sikring, danner tøff, spiny bladverket en ugjennomtrengelig grense som tjener dobbelt formål på holde uønskede dyr og holde kjæledyr.

Ilex Vomitoria

I. vomitoria ofte kalt yaupon holly, og inkluderer dverg arter, samt de som vokser opp til 25 feet lang. Det brukes vanligvis som formet sikring eller foundation busk. Plante yaupon holly i varme klima med frostfritt vintre.

Ilex Cornuta

I. cornuta inkluderer de kinesiske hollies. Burford, sorten sett oftest vokser mer enn 8 feet høy og er en av de få hollies som kan produsere bær uten en pollinator. Den tåler fuktige jorden samt tørke.

Ilex x Nellie R. Stevens

Nellie R. Stevens er en av de mest tørke-tolerant hollies. Det vokser opp til 25 feet lang og gjør en god lawn treet eller prøven plante. Planten vokser i en pyramideformet fasong som ikke trenger beskjæring.

Ilex Decidua

Possumhaw er unik blant de tørke-tolerant hollies fordi bladene gule og frafalt i sen høst eller vinter. Dette er en godbit for dyrelivet fordi de ikke trenger å manøvrere blant de vanskelige bladene å komme til bær. Bruk dette 15 - å 30-fots anlegget som en aksent treet eller busken.

Ex Glabra

Inkberry hollies produsere svart eller hvit bær i stedet for den vanlige røde. Bush vokser opp til 8 fot høy, og dessuten tørke, den også tåler skygge, våt jord og havet forhold. Det tåler hard beskjæring, gjør det ideelt for en rekke bruksområder i vanskelige områder.

Ilex ospetannspinner

Japansk hollies kommer i en rekke typer, men den vanligste er en boxwoodlike busk. Det har en naturlig, mounded figur som sjelden trenger beskjæring. Tett løvverk gir personvern og beskyttelse fra sterk vind.