Tørke-Tolerant eviggrønne trær

January 20

Eviggrønne trær legge til helårig farge landskapet og gi vinteren ly for dyrelivet, men hvis du bor i et tørke utsatt område, er det vanskelig å holde trærne sunn. Evergreens som sliter i tørke forhold ofte misfarget eller droppet løvverk og er mer utsatt for sykdom og skadedyr. Heldigvis trives noen evergreens i tørre forhold.

Østlige rødt sedertre

Østlige rødt sedertre er en pyramide-formet tre med behagelig duftende, dype grønt løv. Det vokser opp til 50 fot høy og har karakteristiske, rødbrun bark. Det vokser i full sol eller delvis skygge og foretrekker tørr, steinete jord. Østlige rødt sedertre kan brukes som en prøven treet eller windbreak og er hardføre i US Department of Agriculture soner 3 til 9.

Svelge

Ponderosa furuskog, også kalt gul pine, er en stor som er hardføre i USDA soner 3 til 7. Det er i stand til å vokse mer enn 150 fot høy og har en kort krone som utvikler seg over en enkelt stamme. Det 7-tommen-lang nåler varierer i farge fra mørk grønn til gulaktig-grønn. Ponderosa furuskog vokser sakte, tar mellom 300 og 400 år å modne. Den danner taproots når veldig unge, gjør det mulig å overleve lenge tørke.

Amerikanske Holly

Amerikanske holly er lett gjenkjennelige på brede, spiny bladene og de røde bær utvikler på kvinnelige trærne i høst. Trær vokser fra 35 til 50 fot høye og kan spre seg opp til 25 fot i diameter. Amerikanske holly vokser i sol eller skygge og nesten alle jord, av leire til sand. Det er svært motstandsdyktig mot tørke og er hardføre i USDA soner 5B til 9.

Mondell furu

Mondell furu er en raskt voksende treet med tunge, duftende løv. Den når høyder på 30 til 40 fot og vokser opp til 30 fot bred. Den foretrekker eksponering full solen vil vokse i nesten alle godt drenert jord. Mondell furu gjør godt i tørre, tørre steder og er hardføre i USDA soner 6A til 8B.