Tørke effekter på busker

April 19

Tørke effekter på busker

Tørke kan skade og ødelegge en busk røtter, svekke sitt forsvar, og i ekstreme tilfeller kan drepe den. Busker kan ikke vise symptomer til ett til to år etter en tørke hendelse, så forebyggende behandling er et must.

Røtter

Tørke fører til lav jordfuktighet, som kan medføre rot skade. Nesten 99 prosent av rot masse ligger i de tre feet av jord. Mater røtter og rot hår som tar opp vann og næringsstoffer bor de 12 inches av jord, og de er en del av roten av tørke. Symptomer på roten skade i busker er: baldakin tynning, langsom vekst og stunting.

Svekket forsvar

Tørke svekker også en busk forsvar la det mer åpen til insekter og sykdom. Tørke-berørte busker er mer sannsynlig å utvikle sopp tips blysenes Fader, vaskulære wilts, rot rots og needlecasts.

Følsom buskas

Tørke indusert anlegget stress kan også øke en busk følsomhet for luftforurensning, samt vanlige husholdningsartikler som de-icing salter og plantevernmidler.

Planting problemer

Dårlig treplanting praksis kan forbedre tørkes påvirker. Velge ugunstige nettsteder, feilaktig rootball gjør forberedelser, planting for høye eller lave og over mulching det enklere for tørke å skade en busk. Tørke treff seedlings og nye transplantasjoner vanskeligste siden transplantasjoner mister noen mater røtter under transplantasjon.

Forebyggende tiltak

Hjelpe din busker bli mer tørke hardfør av:1) vanning dem med en tommers vann per uke. Vann etter solnedgang med en treg, dype soaking til en dybde på ca 12 til 18 inches. Ikke over vann.2) velge det riktige stedet for busker sollys og jord.3) Velg innfødte planter eller tørke-busker.4) mulch for å opprettholde fuktighet i jorda, men ikke bruk så mye mulch at vann reise til røttene blir blokkert.5) sviske alle døde eller svak lemmer.6) vanligvis planter under stress ikke skal befruktes, men programmer biostimulanter, mycorrhizae eller lignende forbindelser kan bidra til å stimulere rot vekst og gjenfødelse.