Toppklassifisert kompakt HEPA Canister Vacuums

November 23

Rensning din hjem er en av de mest dagligdagse og ennå nødvendige oppgavene å vedlikeholde familiens helse og daglige tilregnelighet. Finne et vakuum som effektivt renser uten å være tungvint er en høy orden blant hundrevis av alternativene. For å hjelpe, magasinet som er så pålitelige det nå har egne etiketter av godkjenning for effektiv og miljøvennlig rengjøring produkter, godt renhold, viser sin topprangerte kompakt HEPA canister vacuums guide forbrukerne rett støvsugeren for deres hjem og behov.

Kenmore Canister 29219

Good Housekeeping viser noen av de beste HEPA canister vacuums på markedet med en av første på listen Kenmore Canister 29219. Kenmore er spioneringen som god for å plukke opp smuss på både harde gulv og tepper, effektive i raskt plukke opp dyrehår og har en rolig motor. Den eneste negative oppført av Good Housekeeping var den "base ikke flytende følge slangen under bruk." Oppført for under $200 i September 2010, oppveier proffene behovet for to hender å manøvrere Kenmore for slik en rimelig og ellers effektiv modell.

Dyson DC23 Motorhead Canister

Dyson er en ny spiller i vakuum verden i forhold til sine konkurrenter. Imidlertid står merket for innovasjon, et faktum som oppnådde en av sine modeller en plass på listen Good Housekeeping. Test teamet sa at Dyson DC23 har kraftige sugekopp som enkelt fjerner dyrehår og dypt ned skitt. Vaskbare hepafilter kan gi allergikere eliminere allergener og spare betydelige penger siden erstatning HEPA filter ikke trengs så ofte. Good Housekeeping rapporterer imidlertid at samme innovative design som gjør DC23 så kraftig gjør det også vanskelig å bære med én hånd, noe som kommer inn i bildet mens støvsuging trapper og strammere mellomrom. Dyson prislappen er også heftig, for rundt $600, men kan være verdt det for allergikere med barn eller kjæledyr.

Electrolux oksygen Canister EL6988E

En annen favoritt på Good Housekeeping beste HEPA Vakuums liste for canister vacuums er Electrolux oksygen Canister EL6988E. Vakuum har bare en con: $500 prislapp. Men synes styrken å garantere så høy pris. Electrolux oksygen beholderen viser sterk sugekopp som renser både harde gulv og tepper også plysj og touts fem sugekraft hastigheter å tilpasse møbeltrekk, gardiner og andre overflater. Electrolux-gruppen også sport en stillegående motor og ledningen tilbakespoling for brukervennlighet og opprydding.