Topp ti sykdom roser

February 19

Topp ti sykdom roser

Roses har vært en favoritt med gartnere i generasjoner, og nye varianter vises ofte som øker skjønnhet eller fargen på blomsten, men på bekostning av sykdomsresistens. Med gjeldende interesse i å bruke færre kjemikalier som kan skade miljøet, utvikler steg entusiaster flere varianter som har naturlig sykdomsresistens og ikke krever konstant sprøyting og oppmerksomheten til foregående typer. Disse sykdom-motstandsdyktig varianter gjøre steg hagearbeid enklere og tryggere for alle.

New Dawn

Den nye daggry rose er en klatring som en pålitelig og populære favoritt på grunn av dens skinnende løv og evne til å bli dyrket uten tunge sprøyting. Nye Dawn roser vokse i bare 4 eller 5 timer med sollys, ifølge Rhode Island Rose samfunnet. De er blek rosa med en mild, gamle rose duft.

Altissimo

Altissimo, en klatring variasjon, idrett en rik, blodrøde farge med gylne pollenbærere og en fløyelsaktig tekstur. Det er mange svært hardføre og sykdom, som trenger opplæring når unge eller det blir til stive kontrollen som det blir eldre.

Slå ut

Knock Out er en hardfør busk rose som motstår sykdom og blomstrer godt inn i høsten. Den kommer i rosa, rød og gul/krem varianter og enkle og doble blomster. Slå ut rosenbusker vil vokse til 3 til 4 fot høy.

Gåtur på Sunshine

Gå på solen er en floribunda rose med glans, medium-grønn vegetasjon og lyse gul, 3-tommers blomstrer. Det blir 4 feet tall i en oppreist, godt forgrenede form. Denne varianten har utmerket sykdomsresistens, i henhold til All-Amerika Rose valg.

Dick Clark

En rekke grandiflora steg, Dick Clark er en av de All-Amerika Rose utvalg for 2011. Med svært enkelt putte produktet dyp-grønne blader og flerfarget krem-og-cherry-rosa til burgunder røde blomster er dette et slående utvalg som tilbyr utmerket sykdomsresistens.

Buff skjønnhet

Oregon State University foreslår Buff skjønnhet steg for sin sykdom-motstandsdyktig egenskaper. Aprikos-farget blomster og en sterk, musky duft foretrekker Buff skjønnhet full-Søn steder.

Rosamundi

Rosamundi er en te steg som vokser i et kompakt design med Matt grønne åser. Blomster er stripete rosa og hvitt. Ingen to blomster er helt like, og det har en sitrus duft.

Stillhet

Stillheten steg anses en nesten perfekt variasjon som kan blomstre i full sol eller skygge, ifølge Christian Science Monitor, med lys rosa blomster og god toleranse for sykdom. Den har læraktig, medium-grønne bladverket.

Sally Holmes

Marin Rose samfunnet foreslår den Sally Holmes som mange sykdom-motstandsdyktig bør være en del av hver rosehage. En klatring rose som bærer vakre hvite blomster, det kan motstå vanligste steg sykdommer.

Jens Munk

Dette et utvalg av rose som vokser til 6 fot høy på Olivengrønt løvverk. Det er dekket med lys rosa blomster i sen våren og - og-på gjennom hele vekstsesongen. Det er svært motstandsdyktig mot sykdom og mildt duftende.