Tømmerhytte landskapsarbeid ideer

May 14

Hvis du planlegger å bygge en ny hytte eller pusser en gammel en, landskapsarbeid en ting du bør huske å planlegge for. De fleste hjem er påvirket av omgivelsene, og dette er spesielt tilfelle for hytter, som er ment å blande med omgivelsene.

Western-tema

Hvis du bygger hytte i vestlige USA, vil sørge for at plantings og andre funksjoner i overensstemmelse med hva du forventer å se i regionen. For eksempel bør det være en rekke ørkenen sukkulenter som kaktus og senger av ørkenen blomster. Hvis du planlegger å dele funksjoner som hagen veggene eller gjerder, bør du vurdere å bygge dem ut av adobe eller super adobe, siden dette har et tradisjonelt utseende til det og er lett å bygge som en gjør det selv prosjekt.

Østlige fjell

Hvis hytta blir i fjellene i det sørlige USA, vil din landskapsarkitektur inkludere funksjoner som minner besøkende om historien til regionen. For eksempel i de høye fjellene i Nord-Carolina er du sannsynlig å se en rock vegg gjerde som du skal se en post rail gjerde. Dette er fordi de lokale steinete materialene gjøre gjerder. Avhengig av skråningen av din eiendom, kan det være nødvendig å inkludere planter og gress som vil bidra til å stabilisere jordsmonnet mot erosjon. I tillegg kan du legge til en antikk gården implementere som en hest og plog.

Europeiske sveitserstil

Hvis hytta er bygget på en sveitsisk chalet-modell, vil du huske på minimalisme som kjennetegner disse strukturene. Enkle, rene landskap med noen første kastet i vil gjøre pent. Når du setter opp landskapsarbeid, understreke visningene rundt du i stedet for selve landet. Ikke ta med funksjoner som vil blokkere visning og fjerne trær som blokkerer den.