Tømmerhus fuger Tips

April 10

Tømmerhus fuger Tips

Hvis du er den stolte eieren av en logg hjem, kanskje du har hørt om caulking eller chinking ditt hjem. Mens chinking er generelt for hull i loggen sømmene som er større enn tre fjerdedeler av en tomme, kan du trygt reparer hjemme bruker fuger materiale fra din jernvarehandel hvis din hull er mindre enn. Spesielt nyttig for produsert eller valset tømmerhus, fuger er en god måte å kutte energikostnader og forbedre estetikken i hjemmet.

Hvorfor reparer?

Hvis du har hørt om caulking din logg hjemme, lurer du kanskje på hvorfor det er viktig. Hvis du har selv små hull i din logg hjemme, kan du miste energi som oppvarming og avkjøling. Selv om de ikke kanskje synes veldig stor, kan du se forskjellen fuger gjør på energi-regninger. Tetninger er fleksibel, som gir din tømmerhus plass å ekspandere og kontrakten med skiftende temperatur, med mindre sprengning og sjekke. Det gir også hjemme en mye penere utseende. Selv om hjemmet var Håndlagte og loggene passe sammen, kan en pen anvendelse av caulk gjøre hele forskjellen i viser linjene og tekstur av dem hjem.

Velge Caulk

Når du er klar til å reparer hjem, hodet til jernvarehandelen caulk du. Tetninger kommer i forskjellige stiler og farger. Du vil kanskje din fuger perler å skille seg ut på loggene, for en mer gammeldags utseende. I dette tilfellet, se etter en hvit caulk eller selv en mørkere farge som kontraster loggene. Hvis du vil din fuger blanding i, velger du en farge som samsvarer med flekken på ditt hjem. Selv om det ikke er en perfekt match, kan du flekker det med noen leftover flekker fra loggene til tilsvarer bedre. Se etter fleksibel fuger, slik at det kan flytte loggene endre uten sprengning. Dette vil spare deg tid fra at senere.

Programmet Tips

Når du er klar til å bruke din caulk, vurdere størrelsen på hullene mellom. Hvis noen av dem er større enn din perle av caulk, er det lurt å ting sprekker med backer stang. Backer stang er en skum stripe som vil fylle hullene og isolere slik at fuger ikke trenger å fylle hele gapet. Det er en god løsning for ujevne, Håndlagte logger. Bruk caulk med en fuger pistol, og deretter bruke et materiale å kjøre langs og glatt fuger mens skyve den i sprekker. En liten spatel fungerer godt, eller et papirhåndkle eller klut dyppet i vann og holdes fuktig. Tillate fuger tørke for 24 timer før farging. Investeringen i tid og penger mens caulking hjemmet vil komme tilbake til deg tidoblet din energi oppsparing og estetisk appell.