Tomatplanter forlater gul kant

January 30

Tomatplanter forlater gul kant

Tomater som har gule kanter indikere et problem med jord. Diagnostisere problemet og handle raskt for å beskytte planter og forhindre spredningen av sykdommen.

Tidlig Blight

Tidlig blight forårsaker tomat blader å vil. rundt kantene. Dette begynner først på lavere løv og senere oppslag til øvre seg. Mørke svarte eller brune flekker vises etter bladverket begynner å gulne. Dette kan forårsake bladene til slutt faller og kan forårsake anlegget for å dø for tidlig.

Vann

Lav vannstand kan også føre til gulfarging på kanten av tomat blader. Holde jorda fuktig rundt planter, men ikke tillater det å holde vann. Når det har vært en sparsom mengde nedbør, hydrat dem daglig. Mulch med furu halm eller trebark for å hjelpe jord hold fuktighet.

Behandling

Plukke av infiserte bladene når de vises. Kontroller at det er ingen ugress rundt tomatplanter. Legge en liten mengde svovel støv til jord kvitt sopp som forårsaker tidlig sykdom på planter.

Forebygging/løsning

Rotere avlinger minst hvert fjerde år. Ikke plante tomater i områder der paprika tidligere ble dyrket. Plass planter 12 til 18 inches hverandre for å hindre spredning av tidlig blight skulle oppstå.