Tomat varianter i Florida

September 3

Tomat varianter i Florida

Tomat varianter varierer i form, farge, størrelse, smaken og vekstforhold. Før planting tomater, sjekk anlegget å sikre at det vil trives i klima. Tomater kan dyrkes måned etter måned i delstaten Florida, produsere mer frukt enn i nordlige statene. Med klimaet i Florida alltid blir varmt, klamt og mild, med rikelig med sol i sommer, er det det perfekte stedet å prøve vokser tomater.

Wild Florida Everglades

Ikke mange mennesker innser det er tomat variasjon som er innfødt til staten Florida - Wild Florida Everglades tomatplante. Dette er en vill tomatplante som gjør det bra i seg selv uten hjelp. Røde baller av glede vokser i det varme Florida klimaet nesten hver måned i året, disse små søte, og har en intens cherrytomat smak med svært lav surhet. Denne ubestemte opprinnelige Florida tomatplante vil vokse kraftig i full sol og våt, fuktig jord opptil 15 fot i høyden med utrolig avkastning av små, røde tomater i 60 dager.

Walter Villemaire

Walter Villemaire tomat anlegget er en determinate, betyr det vil vokse til en bestemt fast høyde og modnes nesten alle frukten samtidig. Dette tomat utvalg er flott for varme og konstant solskinnet i Florida. Forvent høy avkastning av frukt vekt på rundt 8 ounces i 75 dager. Denne tomatplante krever full sol og våt, fuktig jord.

Bedre gutt

Bedre gutt tomater er ubestemmelige og veier inn på nesten 10 unser hver. Denne varianten gjør det bra i Florida på grunn av sin kjærlighet til varme, full sol og fuktig, godt drenert jord. Bedre er gutt tomater kjøttfulle, stor og pakket med rikt tomat smak klar for innhøsting i 70 dager.

Solar sett

Solar satt determinate tomat anlegget ble utviklet ved University of Florida og har lyse røde frukten veier 9 ounces. Dette varmekjære anlegget vil sette høyt flavorful frukt i 92-graders temperatur og brukes ofte til høsten avlinger i Florida. Solenergi sett produserer høy avkastning av mellomstore frukt som vokser best i full sol og godt drenert, fuktig jord.

Gigantiske Belgia

Den gigantiske Belgia tomatplante er en ubestemmelig variasjon med ekstra stor frukt som kan vokse opp til 5 pounds i vekt. Disse store, vakre tomater slå lysrosa når moden, i rundt 85 dager. Den gigantiske Belgia tomat planten bærer tunge gir ekstremt søte, kjøttfull frukt. Dette tomat utvalg elsker varmen av full sol og fuktig, godt drenert jord, noe som gjør det til en perfekt Florida tomat.