Tomat bur som ekorn ikke komme inn

September 3

Tomat bur som ekorn ikke komme inn

Vokser tomater er sommeren hobby for mange huseiere. Det er få ting verre enn nøye tendens til tomat lappen bare å ha tomatene plyndret av ekorn. Tradisjonelle tomat burene støtter planter, men holde ikke pesky critters fra tomater. Du kan imidlertid ta forholdsregler ekorn-bevis din tomat burene.

Netting

En enkel måte å ekorn-bevis din tomat buret er å bryte buret i netting, noen ganger referert til som maskinvare klut. Dette materialet ligner tungt gauge screening og kommer i et kast. Finne det i de fleste oppussing butikker. Cut et stykke fra rull med tilstrekkelig størrelse brytes rundt tomat buret og bryte buret, sikre netting bruker wire vridningsbånd. Vær forsiktig så tett wire mesh lukket hvor den dobler tilbake på seg selv å hindre Ekornes glir gjennom.

Sikre bakken

Sikre din tomat buret til bakken med innsatsen er helt avgjørende å holde dyrene fra dine tomater. Ekorn lykkelig løfte tomat bur tilgang til grønnsaker. Begrave buret minst ett nivå er ideell, men sikkert staking dem til bakken kan ofte tjene som rikelig avskrekkende å gjøre critters lete andre steder for deres neste måltid.

Anlegget vedlikehold

Pass på å sikre at alle blomstrende grenene som til slutt inneholder tomater bo innenfor byrået. Hvis anlegget begynner å vokse buret, vurdere å oppgradere til en større modell eller dekke anlegget i ekorn netting og sikre den til bakken. Holde tomatene i merdene og opp av bakken, og de bør være utilgjengelig for ekornene.

Tilby andre alternativer

Hvis du står overfor en seig ekorn problem med gnagere chewing igjennom din netting og fortsatt nå dine tomater, er det mulig at du må slå et kompromiss. Å sette noen peanøtter ut for dem eller henger en fugl mater som kan de pochere sporadisk sunflower kan være alt du trenger å avlede oppmerksomheten din grønnsakshage.