Toksisitet av Foxglove

January 11

Toksisitet av Foxglove

Selv om det er innfødt til Europa, er foxglove (Digitalis purpurea) naturalisert til USA og Canada også. Det kan bli funnet voksende vill, og i mange hager hvor det holdes som en dekorativ på grunn av sin toppene av rosa til lilla, hvit-prikket blomster. Giftstoffene brukes til å opprette digitalis og digitoksin, begge brukes til å behandle hjertesvikt fordi kjemiske avledet fra foxglove styrker sammentrekninger av hjertet.

Hva Foxglove er

Medlem av "Scrophulariaceae" familien, foxglove er en biennalen plante som lever for rundt to vekst sesonger, hver produserer en annen slags vekst. I det første året, foxglove vokser som en rosett av blader og kan bli tatt fra comfrey. I det andre året spirer det en 1 - til 6-fots høye stamme som produserer sine lilla eller rosa blomster.

Foxglove toksisitet

Foxgloves giftstoffer er mest konsentrerte frø modnes. Øvre bladene på planten er mer giftig enn den nederste bladene, men alle deler av planter er giftig. Selv vannet som brukes til å holde kuttet foxglove kan være giftig. Om det vokser i mange felt og områder, husdyr forgiftning ved foxglove er uvanlig på grunn av sin smak, men forgiftning er ofte dødelig når det skjer.

Symptomer

Symptomer på foxglove forgiftning, avhenger av hvor inntatt og tiden som giften har jobbet. Noen symptomer, som hallusinasjoner, tap av appetitt og halos rundt ting er generelt sett bare i folk som har vært utsatt for giften over lang tid, i små doser. Store gjør kan forårsake symptomer som besvimelse, apati, hodepine, uregelmessig/treg hjerteslag, lavt blodtrykk, oppkast, diaré, kvalme, tretthet og elveblest.

Behandling

Søk øyeblikkelig legehjelp. Personer som lider av foxglove toksisitet bør ikke bli overtalt til å kaste opp med mindre du får beskjed om å gjøre det av en giften kontrollsenter. I akuttmottaket, kan foxglove forgiftning bli behandlet med aktivt kull, puste støtte, et rør inn i magen eller midlertidig pacemaker.