Toalettsaker lagring ideer

September 17

Toalettsaker lagring ideer

En organisert bad holder deg på timeplanen og tillater deg å holde deg rolig hektisk hverdager. Lagring nødvendigvis ikke trist plastbeholdere. Mange lagring elementer kan gjøres å ligne attraktive tilbehør. I stedet for å håndtere en spredt hodgepodge, ordne din toalettsaker for enkel tilgjengelighet.

Poser

Skoen poser og makeup poser er bare to typer poser som lagrer toalettsaker effektivt. Skoen poser finnes i klar plast og har dusinvis av lommer som kan lagre mer enn bare sko. Hengende en sko veske på badet døren, slipp i leppestifter, deodorant, Hårprodukter og selv et par tøfler i sine lommer og du har dem alle på fingertuppene. Lommene trenger ikke engang å være merket. Det klare plasten gjør det enkelt å finne alle dine toalettsaker. Et dekorere alternativ er å kle opp posen med bånd trim festet ved hjelp av en varm limpistolen.

Hjemmelaget, opprulling makeup posene er nyttig for lagring toalettsaker som kosmetisk børster og annen sminke. Prosjektet begynner med omtrent dele bredden på et håndkle i tredjedeler og brette håndkle på langs nederst tredjedel. Sy sidesømmene på sidene, og gjør lommer av søm fra bunnen til toppen av dobbel-tykkelsen. Pocket bredden kan variere tilpasses varene kommer inn i sekken. Toppen av posen brettes ned, og du kan feste det på plass med bånd.

Vaser

Vaser kan holde toalettsaker og dekorere et bad, også. En bred munn vase på badet counter toppen gir rask lagringsplass for en varm krølltang. Vase ser ut som en del av utsmykningen når fargene samsvarer med sitt tema. Bruke vasen hindrer bekymre sette varm krølltangen på forfengelighet og risikere en brenne mark.

Tog saken

En vintage toget saken har en hengslet lokk og praktisk bærehåndtak og solid kroppen sikrer at flaskene lagres trygt. Medisiner kan låses i saken. Beholde sakens eksteriør som det er, eller endre det med decoupage. Et alternativ er å dekorere saken for å matche sitt tema og bruke det som et attraktivt tilbehør, eller lagre det pent under vasken.

Kurver og hyller

Dekorative kurver, inkludert flettekurver, kan lagre forskjellige toalettsaker elementer, og plassere kurver på Baderom hyller holder dem ut av veien men i nærheten. Variere størrelsen på kurver du bruke avhengig av varene de lagrer. Hairbrushes, sminke, rullet ansikt håndkle og pakket eller pakket bad såpe alle kan plasseres i kurver. Innpakning farge koordinerende bånd rundt kurver gjør dem passer rommets farger.