Toalettet flens installasjonsinstruksjonene for bobiler

October 17

Toalettet flens installasjonsinstruksjonene for bobiler

Installere en toalettet flens i en bobil er en totrinnsprosess: installere eller kontroller dreneringsrør og gulv, og installere toalettet flens. Dreneringsrør, når installert, skal flush med toppen av overflaten av subfloor som bør være fri for råte eller forfall. Subfloor må repareres eller forsterket med en gulvplaten før takle toalettet flens. Flensen forankrer til subfloor i en bobil og sitter i dreneringsrør. Installere flensen krever bare noen grunnleggende verktøy etter eventuelle nødvendige reparasjoner til subfloor.

Instruksjoner

•Plasser nye flensen inn i avløpet røret. Pipe-stil projeksjon passer inn i røret med den flat, platen-formet toppen vendt oppover. Trykk flensen ned til det er jevnt med toppen av gulvet. Plasser toalettet beholde bolter i lange kanaler på hver side av flensen.

•Plasser en konstruksjon verktøy, for eksempel nivå eller skrap tre, over flensen slik at kanten av verktøyet sitter mot beholde bolter. Bolter, sittende i lange kanaler på venstre og høyre for flensen, vil sitte rett. Trykk konstruksjon tilbake mot trådene i beholde bolter.

•Drei flensen før konstruksjon er parallell veggen slik at toalettet vil sitte på 90 grader til veggen. Justere vinkelen som ønsket for toaletter som vil sitte på en odde innfallsvinkel, som stikker ut av et hjørne på 45 grader til hver vegg. Fjerne rette kanten.

•Mark plasseringen av hullene på gulvet med markøren gjennom hullene i flensen. Fjerne flensen.

•Apply en liten perle av silikon lim til av avløpet. Lavere flensen i avløpet og rotere flensen litt å spre limet. Juster flensen med merkene i trinn 4.

•Stasjon anker skruene gjennom hullene i flensen i gulvet. Vrikke flensen sørge for det er ingen bevegelse i det hele tatt. Stramme skruene som nødvendig.

Tips og advarsler

  • Vannskadet gulv rundt en eksisterende dreneringsrør for toalett trenger et toalett gulvplaten installeres. Gulvplaten installeres over eksisterende avløpet bruke avstandsstykker knyttet til flensen. Gulvet plater er solgt med eksplisitte instruksjoner for installasjon av enheten.