Toaletter feilsøking

April 26

Toaletter er en av de mer problematisk delene av ethvert hjem avløp, særlig hvis deres deler gamle eller vanntrykket i huset er lav. Toalett deler er lett å få, og de fleste toalett problemer er ikke vanskelig å løse. Feilsøking eget toalett kan spare penger på rørlegger besøk og deler.

Overflyt

Hvis din toalett er over, må du kontrollere at det ikke er koblet. Toaletter i hus med lavt vanntrykk har ofte problemet. Koble toalettet bruker et press stempelet, tilgjengelig på din lokale jernvarehandel. Hvis du er toalett er ikke koblet du får en lekkasje grunn av overflyt i tanken og vannet kan være overfylling overflyt røret. Ta på toppen av tanken og sjekk å sikre vannet stopper omtrent en tomme under kanten av overflyt røret. Hvis det er for høyt, bøy flyte arm som holder flyte ballen ned slik at den kutter vannet tidligere.

Stadig kjøre

Hvis toalettet kjører hele tiden, kan det hende flyte ballen eller flyte arm i toalettet feiljustert. Hvis dette er tilfelle, bøye armen tilbake til justering forsiktig for ikke å bryte den. Hvis vannet fortsetter å kjøre, har flyte ballen vann i den. Tømme flyte ballen. Hvis det fortsetter å fylle med vann, må ballen byttes. Dette er rimelig elementer som kan finnes på din lokale rørlegger forsyning butikken.

En dupp ball som flyter for lavt kan også forårsake vannet å fortsette å kjøre. Bøy flyte armen forsiktig for å få det til riktig plassering. Hvis ballen-kuk ventilen, som er del av fyll rør, ikke slå av vannet og du har sjekket alle disse feilsøkingstrinnene, kan skivene må byttes. Hvis skivene er erstattet og toalettet fortsetter å kjøre hele tiden, må hele ball-kuk samlingen bli erstattet.

Ikke tømme

Hvis toalettet ikke flush, sjekke at tanken er nok vann i det å støtte en flush. Hvis det ikke øker flyt ballen til den fyller, deretter prøve en flush. Hvis dette fungerer, justere flyte ballen før det kan nok vann til å fylle tanken. Kontroller også at det ikke er noen lekkasjer mellom tank og toalettet. Hvis det finnes, stram leddene med en skiftenøkkel.

Hvis toalettet ikke flush, bør du også sjekke avløpet for tresko. Hvis det fortsatt ikke flush selv etter stuper avløpet, kan du trenger å presse en slange gjennom avløpet. En slange er et stykke metall som svinger. Dette gjør at det å flytte gjennom avløpet selv om det oppfyller en kurve eller rusk. Du kan leie eller kjøpe en motorisert slange som beveger seg i en sirkelbevegelse som det utvikler seg gjennom avløpet.