Toalett Seat mutter er fast på plast montering

September 5

Toalett Seat mutter er fast på plast montering

En av de raskeste måtene å gir nytt liv til en gammel bad er av erstatter toalettsetet. Men hvis toalett sete mutteren er fast på plast montering under bollen, du kan ha problemer med å fjerne setet.

Toalettseter

Toalettseter består av et sete og lokk. To sammen bak på en hengsel der komponentene åpne separat. Lokket, kan for eksempel åpnes mens setet beholdes, eller hele sete samlingen kan løftes.

Toalett Seat bolter

To bolter bak toalettet sikre setet på plass i bollen. Bolter er sikret fra neden med nøtter og skiver. I eldre toalett, var disse boltene laget av metall, som gir en sterk bolt men kan rust i fuktige miljøet i et bad. Mange moderne toalett sete bolter er konstruert av kraftig plast.

Fjerne en fast mutter

Hvis du ikke kan fjerne mutteren med en skiftenøkkel, spray det med gjennomtrengende smøremiddel. Gi tid til smøremiddelet suge i i henhold til spesifikasjonene fra produsenten. Forstå mutteren med et par låse tang og sikker. Rotere mutteren mot klokken til mutteren begynner å slå.

Koble en fast Bolt

Noen ganger du har ingen valg enn for å klippe en toalett sete mutter mister hvis du skrånende få den av på vanlig måte. Knytte et nytt blad til en liten baufil og bruk dette til å starte saging mellom fast mutteren og toalettet. Ta deg tid, eller du kan sveive opp skrape bollen. Hvis du ikke har en baufil, kan du bruke en roterende skjærende verktøy.