Toalett Flushing langsom og dusj renne ikke drenering

August 28

Toalett Flushing langsom og dusj renne ikke drenering

Vi synes å ta innendørs avløp for gitt disse dager. Det vil si minst til det slutter å fungere. En langsom-rødme toalett og dusj som ikke tapper er upraktisk, og de kan også være advarsel om større spartanske fremover. Ta deg tid sjekke avløp i huset for å se hva problemet er, og deretter rette den.

Bolig rørsystemene

I bolig Rørleggertjenester systemer strømme de ulike våtromsinnredning alle gjennom ulike rør til de oppfyller viktigste kloakk. Kloakk viktigste ligger vanligvis i forgården, i kommunale kloakksystemer eller i bakgården, der huset kobles til en septiktank eller et felt. I et bad kjører avløp til dusjen vanligvis i bredere toalett stakken.

Rørleggertjenester sjekk

Hvis toalettet lampene sakte og dusjen er ikke drenering, er den første tingen å gjøre sjekk resten av avløp i huset. Gå til en annen bad og sjekk rødme og dusj eller badekar der. Også sjekke kjøkkenet og andre kamper. Hvis disse fixtures sikkerhetskopierer, ligger problemet med kloakk viktigste fører ut av huset. Ellers er det mest sannsynlig tette i lokale toalett stakken.

Tømme toalettet stakken

Clearing ut en toalett stabel kan være utfordrende, men ikke umulig for DIYer. Den beste måten å starte denne prosedyren er ved å fjerne toalettet. Slå av vanntilførselen til toalettet og tømme vannet i akvariet. Løsne boltene holder bollen på gulvet og fjerne toalettet. Sett inn en ende av en elektrisk skrue i toalettet stakken og kjøre det gjennom til du føler det møte tresko. Bryte opp tresko ved å flytte på enden av kvernen frem og tilbake gjennom tett området.

Augering kloakk Main

Kloakk viktigste fjernes på samme måte som toalettet viktigste med et skap auger. Den største utfordringen til utryddelsen en kloakk viktigste er å finne den. Kloakk strømnettet bør ha en plugg på slutten nærmeste huset og/eller en plugg av gaten. Disse pluggene er ca 4 inches lang og laget av metall (i eldre boliger) eller PVC (nyere boliger). Fjerne slutten av pluggen med en skiftenøkkel for å få tilgang til datakanalen. Løpe kvernen gjennom røret til tresko bryter opp.