Toalett bolle & Tank reparasjon eller erstatning

July 17

Lære å reparere et toalett eller erstatte det er en veldig enkel ting å gjøre. Toalett har svært få arbeider deler. Alle deler er ligger enten i tanken eller knyttet til den. Hvis tanken trenger reparasjon, finnes det kits som har alt du trenger å få toalettet fungerer. Mesteparten av tiden ikke er det nødvendig å erstatte hele toalettet.

Diagnostisere problemet

Bestemme hva problemet er før du jag å kjøpe unødvendige deler. Hvis toalettet ikke stopper når du skylle den, problemet er sannsynligvis flapper eller eldre toalett kan det også være float. Flapper er en gummilisten som løfter når du presse håndtaket og går tilbake i vannet begynner å fylle tilbake i tanken. En utslitt flapper vil ikke forsegle og tillater vannet å stadig kjøre. Du kan også fortelle raskt hvis problemet er float ved å løfte på det etter tanken har helt fylt. Vannet vil slutte å kjøre når du løfter opp på den. Float er knyttet til en metall stang og ser ut som en ball.

Erstatte Flapper

Erstatte flapper er svært billig og tar bare noen minutter. En flapper har 2 innsnittene øverst og en kjede festet til midten. Slå av vannet på toalettet. Vannet ventilen ligger på veggen bak toalettet. Løsne flapper fra vanninntak. Løsne lm på slutten av toalett håndtaket. Installere den nye flapper nøyaktig samme måte som du fjernet gjengangeren ettall. Kontroller at kjeden ikke er strammer når du kobler den til arm toalett håndtaket. En strammer kjede vil også beholde flapper fra forsegling.

Erstatte Float

Float fungerer mye som en flapper. Det stiger til toppen som tanken fylles med vann. Over tid kan armen av float blir bøyd eller korrodert. Hvis du vil fjerne float bare skru armen fra flush ventilen. Installere nye float Drei metall armen tilbake til flush ventilen. Pontonger er også veldig billig. Float kalles en ballcock.

Voksen Ring

Voksen ring holder toalett tarm forseglet rundt flensen og avløpet. Dette holder vann lekker fra toalettet. Over tid kan bli slitt voksen ring og la vannet lekker. Bytte ut voksen ring først slå av vannet deaktiverer vannet ventilen bak tanken. Slå ventilen med klokken for å slå den av. Skylle toalettet. Dette vil frigi mesteparten av vannet i tanken og bollen. Plass en bøtte under vannlinjen som er koblet til bunnen av akvariet. Skru mutteren som holder vannlinjen sikret til tanken. Du må sannsynligvis et par tang for å løsne den. La gjenværende vannet renne i tanken.

Fjerne toalettet

Legge håndklær på gulvet foran toalettet. Det er vanligvis litt vann i bollen som du ikke kan komme ut. Du trenger en rekke åpne slutten skiftenøkler å fjerne mutterne på boltene som holder toalettet tett på gulvet. Ta plast bolt dekker off hver side av toalettet. Deretter kan du fjerne nøtter. Løft toalettet og sette den på håndklær. Voksen ring kan fjernes ved å løfte opp på midten av den. Voksen faktisk sitter på en plast ring som passer inn i flensen. Flensen er hva holder toalett bolter og voks ringen.

Angi nye voksen Ring

De fleste voks ringer anses universell. De vanligvis passer alle toaletter. Angi ringen på flensen. Kontroller at voksen vender. Voksen oppretter en vanntett forsegling. For å få en ordentlig tetning må du løfte toalettet og senter skruehull over bolter. Det er viktig å sette toalettet rett ned til ringen. Hvis du knuse ringen før det er sentrert under toalettet, vil det lekke. Når du har satt på toalettet til ringen, trykk ned på det, eller enda bedre, sitte på den. Dette vil helt forsegle bunnen av toalettet. Sted nøtter på bolter ikke trekk nøtter. Du ville sprekk toalettet. Nøtter trenger bare å være stramt nok til å holde toalettskålen fra rock. Koble din vannlinjen og deretter slå vannet tilbake på. Når tanken har fylt vannklosett sørge for voksen ring uåpnet.