Toalett Auger fast i trange toalett

March 14

Toalett Auger fast i trange toalett

Toalett tresko kan forstyrre en husholdning timer mens du venter på en rørlegger å komme til unnsetning. Hvis du har det riktige utstyret på side som stempelet og toalett augur, kan du prøve å rense den selv. Noen ganger en komplikasjon oppstår, som toalett augur bli sittende fast i toalettet, som krever litt mer tid og krefter å ekstra utstyr uten å skade toalettet.

Den riktige veien bruke et toalett Auger

Et toalett kvernen er en spesialisert verktøy for slange ned gjennom vendinger i toalettet avløpet nå blokkeringer og flytte dem ute av posisjon. Denne handlingen er gjort gjennom bruk av en fleksibel metal "snake" som dras fra guide røret, slik at det å flytte lenger ned gjennom toalett avløpet. Vanligvis er det ca 3 fot lang. Som slangen er utvidet i vasken, kan kvernen ta materialet tilstopping toalettet. Tilstopping materialet kan deretter bli trukket opp som du spole tilbake slangen eller forskyves som du poush fremover, så det kan være skylles vekk.

Problemer med å bruke toalettet skruene

For å unngå problemet av har en auger fast i toalettet, Følg anbefalte teknikker for å bruke verktøyet. Først Finn avløp hullet toalett. Dette hullet kan være foran bollen eller mot baksiden. Du sette guide tube kvernen posisjon i avløpet og begynne slappe av fleksible slangen. Prøv å få en følelse for slangens bevegelse som du slappe av den. Hvis det blir snagged, slapp av det videre å presse gjennom tresko. Hvis slangen ikke vil går videre i avløpet, spole det litt og deretter slappe av og prøve igjen. Gjør dette flere ganger, forsiktig trekke opp på guide røret, AcmeHowTo nettstedet råder.

Fjerne en fast toalett Auger

For å fjerne en stakk kvernen, først prøve å vind fleksible slangen og å utvide den flere ganger, webområdet Rona anbefaler. Du må fortsette denne teknikken litt tid før rør funnet seg gratis og kan dras ut av avløpet. Dette vil vanligvis hjelpe for å løslate slangen hvis det har foldet i på seg selv. I noen tilfeller blir slangen fanget på noe i avløpet. I slike tilfeller må du fjerne toalettet fra sin base og forsøker å fjerne objektet og kvernen fra undersiden med en skrutrekker eller annet verktøy. Du må deretter sette på plass på toalettet på en ny voksen ring og sikre den.

Forhindre problemer når du bruker toalettet skruene

Alltid spole kvernen tilbake i sine rør etter rensning den med blekemiddel. Det er lurt å tørke av slangen før spoler tilbake slik at materialet ikke korrodere, gjør verktøyet vanskelig å operere effektivt. Når du bruker toalettet kvernen, unngå riper porselen av bollen og avløp. Hvis alle forsøk på å fjerne et toalett kvernen fra avløpet mislykkes, konsulter avløp entreprenør for hjelp. Ikke bruk overdreven makt å presse gjennom snag eller fjerne kvernen. Det kunne bryte i toalettet, skaper en enda større problem.