To farge rommet ideer

March 28

To farge rommet ideer

Begrense maling og møbler farger i et rom til to komplementære eller sterkt kontrasterende farger ikke bare begrenser utallige innredning valgene du må foreta, sikrer det også at rommet vil se "sette sammen", men ikke over toppen måten en mono-farget rom kan. Velg en klassisk fargekombinasjon som svart-hvitt hvis du er en tradisjonalistisk eller plukke en leken kombinasjon som sitron gul og kremet orange opprette en munter titt.

Hvit og oransje

Avkjøle rom med skarpe nautiske hvit og saftig oransje, en munter sammenkobling som er spesielt godt egnet til i varme klima- og rom til folk som ønsket de bodde i et varmere klima. Male veggene oransje mens taket, trim, dører og vinduskarmene hvitt for å gjøre taket føler høyere. Eventuelt bade rommet i alle hvite - vegger, teppe, tak, møbler, alt - og aksent med lyse sprut av oransje. Denne typen tofarget stil, med en nøytral farge dominerende, er mye enklere å oppdatere eller endre enn en tofarget stil der både farger brukes hele rommet.

Blå og elfenben

Fremkalle en Wedgwood Kina plate eller en munter Cape Cod hytta med kombinasjonen av blå og elfenben. Blå og elfenben kan se nautiske-casual og tradisjonelle, som en viktoriansk barnehage, avhengig av måten som fargene er deployert. For eksempel opprette et Nautisk utseende ved møblering en elfenben vegger rom med innendørs/utendørs møbler utstyrt i marineblå canvas.

Og

Roten et rom med to earth fargene og inspirasjon fra skitt og planter. En grønn og brun rom kan være i-din-ansikt og morsomt eller jordnær og beroligende, avhengig av nyanser av grønt og brunt du velger. For eksempel, grønn par mørk, loamy brune møbler med lime vegger for en røff moderne stil.

Svart-hvitt

Jazz opp ethvert rom med klassisk fargekombinasjon av svart og hvitt. Male en vegg med flere strøk med skinnende svart maling for en iøynefallende aksent veggen perfekt for din favoritt maleri eller arrangement av innrammede bilder. Maling resten av veggene hvite. Gi rommet en blanding av svarte og hvite gjenstander og velge en naturlig struktur gulvet som tre eller bambus teppe brikker for å holde utseendet blir for sterk.