Tips & triks for voksende vannmeloner

October 24

Tips & triks for voksende vannmeloner

Store, saftig og søt-smake, vannmeloner er en vanlig tilstedeværelse på sommeren piknik og griller. Om lavt i kalorier, inneholder vannmelon betydelige mengder vitamin A og C, samt antioksidanter. Vannmeloner er også rimelig lett å vokse.

Planting sted

Oppsøke et sted som er godt egnet for voksende vannmeloner gi fruktene forholdene de trenger til trives. Nettstedet Gomestic foreslår å velge en plassering som er jevn og flat, voksende vannmeloner på en skråning kan forårsake nødvendig vannet renne bort og føre til dehydrering. Sikre området gir god plass, vannmelon vinranker kan vokse over tyve fot lang og velge et solrikt sted å holde meloner varme.

Jord

Forbered bakken gjør den ideell for voksende vannmeloner, sikrer en sunn, saftig avling. Ifølge Georgia 4-H Club nettstedet krever vannmeloner jord med en pH på 6.0 til 6.5, så mål jord pH-nivået før planting frø. Søke kalk for å justere pH-nivået og berike jord ved naturlige, organiske gjødsel i den. Husdyrgjødsel eller peanut åsene legger vitaminer og næringsstoffer til jord uten kjemikalier, som er spesielt viktig for spiselige avlinger.

Plast gressmalingsklaffen

Bekjempe ugress og holde vannmeloner godt hydrert ved hjelp av sort plast gressmalingsklaffen, en multifunksjonell verktøy som vokser meloner. Legge svart plast gressmalingsklaffen over plantene vil spare fuktighet og holde jord varme, som er ideelt for vannmeloner og fører til en tidligere harvest. Svart plast gressmalingsklaffen kan også plasseres over jorden før planting frø, øke sin temperatur for å gjøre det mer gjestfrie. Imidlertid burde gjødsel og kalk være arbeidet i jorden før dekker den med mye.

Harvest

Sikre en vannmelon er modne før høsting, for å få beste kvalitet frukt mulig. Harvest veiviseren forklarer at når en vannmeloner tar 65-90 dager til full modne. Når fruktene er klart for plukking, vil siden det som hviler på jorden igjen fra hvite til blek gul. Slutten av vannmelons stammen vil også utvikle en søt duft og tentakler på sin vintreet vil visne og dø.