Tips om sprøyting maling på skap

December 11

Tips om sprøyting maling på skap

Sammenlignet med pensel maling, gir spray maling en bedre finish. Selv om spray maling bruker mer maling enn børsting, er spray male ditt skap raskere enn male med en pensel eller roller; og det vil ikke forlate linjer i maling som felle skitt, mold og mugg. Etter noen viktige tips vil hjelpe deg gi ditt skap et profesjonelt utseende.

Plasseringen og beskyttelse

Spray så mange deler av skap som utendørs. Hvis skap er montert, kan du fjerne dørene og male dem utenfor. Kontroller at du er i et godt ventilert område hvis du har til spraymaling innendørs. Åpne dører, windows eller bruke en fan for å ventilere området, og unngå maleri i direkte sollys eller i varmt, fuktig vær.

Overspray oppstår når maling blir på en overflate som du ikke ønsker det å gå på. Forhindre overspray av dekker dine arbeidsområdet og tilstøtende overflater, som kjøkken eller badegulv og tellere, med aviser, maler tape, plast søppelsekker eller drop kluter.

Forberedelse og veibeskrivelse

Pass på at ditt skap er ren og tørr før maling dem, spesielt hvis du installerer ny maskinvare, og monteringshullene fylles med kitt som tørr. Hvis du har et skap med skinnende maling, husk å sand overflaten med 150-korns slipepapir først så den nye malingen stikker til kabinettet. Øke maling vedheft og oppnå sann maling farge på ditt skap ved å forberede dem med grunning før du begynne spray maling.

Les alle retningslinjene på spray kan før du bruker den. Kan har også viktige sikkerhetstips, advarsler og maleri informasjon, for eksempel hvor mange strøk med maling ditt skap kan trenge.

Fjerne maskinvare

Fjern alle maskinvare, inkludert skruer, hengsler, knotter og trekker før du begynner å male, og oppbevar den på et trygt sted hvis du er gjenbruk dem. Hvis ditt skap har skuffer over dem, tomme skuffer og fjerne dem. Antall dører og skuffer ved å plassere et stykke papir med et nummer på den nær hver bit mens maleri. Dette er nyttig i å huske hvilke deler tilhører hvor når installere dem.

Testing og bruke

Teste maling først. Hvis malingen er spre riktig og dekker en prøve overflate til din smak, kan du begynne spray maling ditt skap. Begynner med innsiden, utføre flere tynne maling i stedet for en tykk belegge, arbeider spraymønster i siden til bevegelse. Overlappe din spray mønstre av om lag en tredel, og husk å stoppe sprøyting på slutten av hver pass. Gjenta denne prosessen med forsiden av skap. Men før du begynner å male skap, male ansiktet rammene først bruke et lite Berg eller pensel.