Tips om rengjøring Teen soverom

January 4

Holde ditt barns soverom ren kan være en vanskelig oppgave. Han er i en alder som han burde ha noe ansvar for å holde sin området rent og ryddig. Men kan griner og overtale ham bli kjedelig. Likevel er det noen tips du kan bruke til å hindre soverommet blir skitten og rotete, gjør jobben enklere når han endelig bestemmer seg å rengjøre.

Retter

Et tips for rengjøring et barns soverom er å sørge for at tenåringen ikke holde retter på soverommet hennes. Lage en regel at hvis tenåringen spiser i rommet hennes, hun må få retter ut umiddelbart. Hvis hun ikke gjør det, må hun skrubbe og rense retter seg selv. Hvis rettene har kake-opp på mat som er vanskelig å fjerne, har henne suge dem i vasken med dish såpe i minst en time. Ha henne bruke en scrubber fjerne noen kake-opp på mat.

Tidsplan

Opprette en ukentlig rengjøring tidsplan. En grunn til hvorfor det er vanskelig for tenåringer å holde soverommet hans ren er at det kan virke overveldende. På planen, list oppgavene som må gjøres hver dag. En dag skal være dedikert til dyp rengjøring og skifting av arkene på sengen. Hvis aktivitetene er brutt opp i mindre biter, vil det være langt enklere å holde soverommet ren.

Organisere

Før du gjør noen store rengjøring i ditt barns soverom, ta deg tid til å de-rot og organisere soverommet. Kaste bort og gjenvinne noe som du kan. Organisere skapet og skrivebord å gjøre dem enklere å bruke. Når soverommet er organisert og mer effektiv, vil det være lettere å rengjøre. Henge opp kroker i skapet lagre tilbehør som halskjeder og pannebånd. Bruke kurver i skapet for å holde små elementer, og selv undertøy.

Klesvask

Hvis tenåringen har hauger av klær i hennes rom, kan du vurdere et system som vil redusere rot. Kjøpe en stor kurv som har forskjellige deler. Bruke stoff markøren for å merke hver enkelt. En del av kurven er for hvite, en for mørk og en for Finvask. Måten vaskeri er presorted og vil være enklere å administrere.