Tips om rengjøring filtere DE basseng

May 13

Tips om rengjøring filtere DE basseng

Når det gjelder bassenget filteralternativer, kiselgur eller DE, er filtre ofte de mest effektive. Men krever de også de fleste vedlikehold. Filtere DE utnytter et fint pulver som dekker filterets rutenett og kan felle aften microscopic debris går systemet. Gitt dette oppsettet, kan rengjøring DE filteret virke litt utfordrende. Med noen grunnleggende tips i tankene når du arbeider kan hjelpe forenkle og sikre at du holder filteret skikkelig vedlikeholdt.

Toppen av bassenget

Før du rengjør filteret DE husker til toppen av bassenget med vann. Som du rengjør filteret, vann renner gjennom filtreringssystem og ut av bassenget. Hvis du ikke legger til mer vann, begynne DE filteret å suge luft inn i beholderen som vannstanden begynner å dyppe. Luften i systemet kan skade filteret, og kostbare reparasjoner kan være nødvendig.

Backwash til vannet er klart

Å riktig feilfri DE filteret, må du backwash det første. Slå filterets ventil backwash innstillingen, som skal vises tydelig på filteret. Slå på pumpen tilbake og kjøre den til vannet i filteret området glasset blir klart. Sjekk om vannet på slutten av linjen backwash er klart om filteret ikke har et nettsted glass. Når vannet er klarert, slå av filteret pumpen. Av sikkerhetsgrunner, husk å slå pumpen av igjen før du endrer den Valves innstillingen.

Angi ventil filter før lasting pulver

Etter rengjøring DE filteret, må du laste inn filtreringen rutenett med et friskt lag DE filter pulver. Før lasting pulver, angi filteret ventilen "Filter" og slå på pumpen. Legg pulveret langsomt bruker en ratio på ca 1 lb hver 10 eller 12 kvadrat fot filter plass. Se brukerhåndboken for filteret for eksakte tallet.

Bruke en DE Scoop

Når du legger DE pulver til filteret rister, legger du til riktig beløp er avgjørende. Hvis filteret ikke har nok DE pulver, bassenget kan lide av fattig filtration og det kan være skade filterets rutenett. Prøver å øyeeplet riktig mengde pulver kan resultere i å legge for mye til systemet. For å sikre at du skal måle pulver, investere i en DE scoop. Tilgjengelig på bassenget forsyne butikkene, disse kuler presist måle en halv-pund pulver slik at du er klar over nøyaktig hvor mye pulver du har lagt til bassengets rutenett.

Husk å stenge strømbryter

Hvis du vil ta DE filteret fra hverandre til å tømme tresko eller reparere skader, husk å slå av strømbryteren til filteret. Bare slå av filteret timer er ikke sikker fordi hvis det tilfeldigvis slår mens du rense filteret, de casing kan blåse av, kan det forårsake alvorlige skader. Bunnpluggen kan også komme farlig hastighet hvis du ikke deaktiverer filterets elektrisitet.