Tips om rengjøring aluminium ytterkledning

February 16

Tips om rengjøring aluminium ytterkledning

Aluminium ytterkledning er en holdbart ytre behandling for ditt hjem. Det motstår elementene er paintable og står opp til sesongmessige eller årlige cleanings. Med riktig vedlikehold, vil aluminium ytterkledning vare mange år uten reparasjon eller erstatning. Finnes det flere effektive måter å rengjøre ytterkledning, så velge metoden som passer best for deg.

Forberedelse

Gode resultater begynner ved forberedelse. Dekk utvendig belysning og strømuttak og plast. Gamle dusjforheng er hendig for denne typen jobb. Sikre løs fasader og reparasjoner før rengjøring eller selv maleri aluminium ytterkledning, forklarer ekspert Toby Holtzman i et intervju med "New York Times." Hvis noen caulk er gammel og ikke i skjøtene, erstatte det å holde vann ut når du vasker. Finn skitneste områdene ytterkledning som under takrenner, mørke hjørner eller andre steder hvor skitt, mold og selv alger lever. Pre-spandere områder ved scrubbing lett med en myk børste og mildt vaskemiddel. Skyll pre-behandlet områder før de tørke for å unngå flekker sette igjen.

Rengjøringsmidler

Trisodium fosfat, eller TSP, er et kjemisk stoff som renser skitt, mold og mugg flekker på aluminium ytterkledning, som forklart av Popular Mechanics. TS er tilgjengelig på større oppussing forhandlere, men forveksle ikke det med sin fetter, TS erstatning. Tilgjengelig i granulater eller væske, TS oppløses i vann for rengjøring, men bruker pakken instruksjoner for riktig styrken. Bruke en bøtte for å bære renere rundt huset mens du arbeider. Vanlige vaskemiddel fungerer bra og er en kostnadseffektiv måte å vaske hele huset. Fortynnet i vann, er løsningen mild nok ikke å skade maling. Det er ingen magisk fortynning, så blande den med vann å din egen lyst, sterkere blandinger, imidlertid, opprettes flere bobler. Rent vann vil rydde ytterkledning som kun trenger en lett berøring-opp eller skylling.

Metoder

Bruk en stor, myk børste med et håndtak som en bil-vask pensel, bruke rengjøringsmidler som TS eller utvannet vaskemiddel fasader. Skrubbe lett, forsiktig for ikke å skade lakken løfte eller bulk fasader. Arbeide i deler, skylling arbeidsområdet grundig med en hageslange før rengjøring det neste området. Press vask er ikke bare utført av fagfolk. Residential-grade press vaskemaskiner - i motsetning til industrielle eller profesjonell grade - er mindre dyre, mindre klumpete og solid nok å fungere godt for den gjennomsnittlige hjemme eieren. Fagfolk bruker ulike metoder for å rengjøre ytterkledning, men med mindre du er kvalifisert må du rengjøre ytterkledning fra topp til bunn å hindre løfte ytterkledning paneler og vannet ut, som forklart av This Old House. For å hindre bulker, ikke hold sprøyta for nær eller i samme posisjon for lang.