Tips om ransake salg

September 30

Tips om ransake salg

Holder en ransake salg, noen ganger referert til som et verft salg eller garasjesalg, kan være en utmerket måte å tjene litt ekstra penger mens du får befri for elementer du ikke lenger trenger. Følge noen enkle tips kan bidra til å øke din profitt potensial og hjelpe deg å har den best mulig.

Elektronikk

Ransake salg shoppere er ofte tid nøysom shoppere som er på jakt etter en god del. Når inkludert elektronikk som TV-apparater, radioer og DVD eller video spillere i ransake salg, må du konfigurere en tabell for elektronikk nær en fungerende stikkontakt. Dette vil tillate kjøperen å se første hånd at elektroniske elementer arbeidet, som vil hjelpe deg å forhandle frem en høyere kjøpspris. Husk å prute prisen for elektroniske artikler inne nød av reparer. Priser dem for høy kan føre din å være stuck med varen på slutten av dagen.

Fargekodet priser

Å holde prisene rett, prøve fargekoding elementer basert på pris og holde en logg over hver vare som er til salgs. Tilordne hver vare en klistremerke av en bestemt farge og plasserer dem på en bestemt tabell kan bidra til å unngå forvirring på begge sider. Tydelig merking tabellen som 50-cent tabellen tabellen $1 og så videre vil bidra til å holde selgeren fra glemme hva hver vare var priset og vil gjøre det lettere for kundene å handle.

Reklame salg

Når det kommer til å ha en ransake salg, jo mer folk som vet om salg, bedre fortjenestepotensial. Før reklame salg men, er det viktig å finne ut ordinanser i ditt område i forhold til postering av tegn og reklame. Noen miljøer forbyr postering av tegn på telefonstolper, gatehjørner og verft. Ringe din lokale fylket kontorist kontor vil hjelpe deg å finne ut hvor du kan legge inn tegn til å gjøre andre bevisste på salg. Også prøve å legge en annonse i det samfunnet avisen og gratis nettsteder.