Tips om Planting poppel trærne som en skjerm

February 24

Tips om Planting poppel trærne som en skjerm

Poplene er ofte plantet tett sammen langs innkjørsler, hjem, feltene og frukthager for å skape en windbreak eller naturlig gjerde. Poplene er et populært valg evne til å nå store høyder i en kort tidsperiode og den relativt lave kostnaden ved å kjøpe antall planter for å opprette en skjerm.

Sorten utvalg

Det første du må vurdere når du kjøper poplene for en skjerm er hva rekke poppel du ønsker å vokse. Det er fire tilgjengelige valg å velge mellom: Lombardia poppel, Theves poppel, Siouxland poppel og hybrid poplene. Lombardia poppel er en av de eldste variantene tilgjengelige og vil vokse til en høyde på 70 til 90 fot og en bredde på 10 til 15 fot i 20 til 30 år. Theves poppel er et bedre utvalg av Lombardia poppel som vokser bredere. Siouxland poplene har en pyramideformet fasong og gjennomsnittlig 2 til 3 fot per år. Hybrid poplene er ofte funnet i barnehager kataloger og er generelt hybrider mellom svart poplars og cottonwoods. Nå 40 til 60 fot høy og 20 til 35 fot bred, hybrid poplene vokser raskt og kjøpes ofte relativt billig i bunter.

Jord forberedelse

Poplene tåler en lang rekke jordsmonn og betingelser. For å sikre en lang-levende, sunn tre, plante poplene i fuktig, dyp, leirjord jord i en pH rekke 5.5 til 7.5. For å forberede området planting, legge 2 til 3 inches av kompost eller annet organisk materiale og til det i. Dette kan gjøres på planting nettsteder og ikke gjennom hele raden å spare på materialer og tid.

Avstand

Det viktigste steget i å plante skjermen med poplene blir avstanden du fordele dem. Dette vil helt avhengig variasjonen du har valgt, for hvert utvalg vil vokse til en annen bredde. Hvis du vil skjermen å røre ved forfall, plante din poplene så langt fra hverandre som koden sier de er bredt. For eksempel hvis du plante en Lombardia poppel når 10 til 15 fot bred modenhet, vil du plante dem 10 fot fra hverandre. Dette vil sikre de berøre og skape en solid skjerm ved full vokst. Hvis du vil ha mellomrom mellom dem ved forfall, ta dette i betraktning når avstand planter.

Planting

Container-vokst planter må hull gravd dobbelt så bredt som beholderen og samme dybde som en beholder. Hvis planting fra bare rot, blir hvert hull en annen form og størrelse, avhengig av hvordan røttene har naturlig formet. For container-vokst planter, plassere rot ballen i hullet og erstatte jorden rundt roten ballen til høyden som det var i potten. Du ønsker ikke å dekke bagasjerommet med jord, som dette vil oppmuntre bark å råtne, forårsaker treet død. Med bare Rotmateriale, danne en ås i midten av hullet for å plassere røttene på. Du ønsker ikke å ha røtter vinkelen oppover. Røttene skal være plantet slik at de ligger akkurat som du ser dem vokser naturlig. Vannet plantene dine grundig.