Tips om min Blueberry blader blir Brown

May 16

Browning tips av blåbær blader betegne et voksende problem det arrestordrer umiddelbar kontroll for å hindre spredning og følgeskader blad slipp. Uriktig vekstforhold, skadedyr infestations og sykdommer heve plante stress, forårsaker tips av ellers grønne bladverket å bli brun. Venstre ubehandlet, misfarging sprer å dekke hele blad overflaten og påvirker plantevekst og frukt produksjon.

Overwatering

Blåbær trives i moderat fuktig, godt drenering jord som er beriket med organisk materiale. Over-vanning jord i grad å skape bassenger med vann rundt foten hindrer røtter absorbere oksygen. Stresset planterøttene utvikle rot råtne, en tilstand som fører til at røttene slå svart, slimete og avgir en ubehagelig lukt. Over-vanning et blåbær anlegg øker stress og forårsaker tips og kantene av bladverket å bli brun. Hvis mulig, transplantasjon blåbær bush til et annet sted eller endre jorda med torv moss og organiske kompost.

Sollys

Blåbær trives i fullt sollys til delvis skygge. Fordi frukt produksjon påvirkes negativt hvis anlegget mottar mer skyggen enn sol, er det best å vokse i et fullt sollys. Utsettes for direkte sollys i sommermånedene øker imidlertid sjansene for blad brenne, spesielt hvis tilstrekkelig jordfuktighet mangler. Sollys dehydrates bladene og fører deres tips for å bli brun og brenne, med mindre anlegget er Vannes ofte. Mulch jordsmonnet rundt anlegget for å holde på fuktigheten og holde røtter kjølig.

Overdreven gjødsel

Blåbær krever moderate mengder gjødsel i vekstsesongen, men kan lett skades av store mengder. Ideelt sett mate blåbær anlegget godt balansert azalea gjødsel våren. Gjenta programmet hvert halvår før sankthans. Holde gjødsel av løvverk, og plass granulater 6 til 8 inches fra bagasjerommet å unngå direkte kontakt som brenner løvverk og slår det brune. Symptomer på gjødsel brenne vises på tuppen av løvverk og spredt gradvis for å dekke hele overflaten med mindre korrigert. Slukke jord med vann umiddelbart etter en overdreven gjødsling å fortynne salter.

Omsorg

Gi omsorg for blueberry bush å unngå problemer som browning blad tips for å sikre en sunn og overflod avling. Vokse anlegget i godt drenering jord med full soleksponering og en pH på 4.4 til 5,0. Vanne planten ofte, gir det 1 til 2 inches av vann hver uke. Øke vanning sommeren å hindre dehydrering som manifesterer seg som browning blad tips og kantene. Slukke skadedyr, inkludert bladlus, spider mites og oversiden av løvverk med en spray av vann fra en hageslange, eller gni neem olje over store angrep.