Tips om maleri sperrene

September 10

Tips om maleri sperrene

Synlige takbjelker kan males for å kle opp utseendet. Disse sperrer, har i deres naturlige tilstand, ofte knop, sprekker og tomrom som ikke er svært attraktive, selv etter maleri. Utarbeidelse av sperrene er like viktig som malingen selv. I tillegg, vil forskjellige maleri metoder forbedre eller ødelegge utseendet på din sperrene. Du kan male din sperrene i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Deburring

Fjerne løse tre knop eller dele tre stykker med en sparkel. Skyv sparkel langs sperrene fjerne tre Splinter. Fjerne tre kinesere før sliping vil hjelpe til å hindre skade på sandpapir.

Wood Filler

Fyll knute hull, hull og splitter med tre sparkel. Pakke disse tomrom å like over veden overflaten. Glatt ut tre filler med en sparkel. Jevne den ut før det tørker vil redusere sliping tid.

Sliping

Sand sperrene med 60-korns slipepapir for å jevne ut overflaten og fjerne tre klumper. Men da dette vil sannsynligvis forlate sliping merker, selv ut merkene med 80-korn papir. Fullføre en endelige sliping med 120-korns slipepapir å glatte overflaten enda mer. Du kan bruke en orbital sander for å redusere sliping tiden. Siden du vil være sliping over hodet, Bruk vernebriller og en støvmaske.

Rengjøring

Tørke ned sperrene med en fuktig klut klut til å fjerne eventuelle gjenværende støv og rusk. Ikke våt rag, siden vann vil føre til de tre korn å stige.

Maleri

Bruke oljebasert primer sperrene å hindre hevet tre korn. Maling på primeren med en liten sylinder, eller for å spare tid, tapen opp området mellom sperrene med maskeringstape og avis og spray sperrene med en elektrisk spray pistol. Bruke tre lag med primer, slik at en time av tørketid mellom strøk. Hvis sprøyting på maling, spray på en tack strøk av lett misted maling. Denne kåpen trenger ikke være tykk, heller ikke does den nød å fullt ut dekker rafter. Det er bare å hjelpe den påfølgende strøk stikke. Tillate tack pelsen satt til 15 minutter og bruke to mer full strøk, slik at en time av tørketid mellom strøk.