Tips om maleri radiatorer

March 26

Hvis du har venner i dekorere business eller hvis du undersøker maleri en radiator i hjemmet ditt - kan du ha oppdaget debatten over om en radiator skal males for å matche veggene i et rom eller i en kontrasterende farge for å fremheve den. Til slutt er dette et spørsmål om personlig preferanse. Når du har denne beslutningen, kommer oppgaven ned til å bruke de riktige verktøyene, som er en pensel og en hot dog maling roller.

Instruksjoner

•Velg en oljebasert maling eller en harpiks-basert maling spesielt designet for radiatorer. Det er sant at noen høy kvalitet latex maling tåler temperaturer opp til 180 grader Fahrenheit. Og en latex maling vil tillate deg å oppnå et nøyaktig samsvar med fargen på veggen, hvis dette er din preferanse. Likevel er oljebasert maling generelt mer holdbar og og rust-varmebestandig enn latex. En god resin-basert maling formulert for radiatorer og andre varme flater tåler temperaturer på opp til 500 grader.

•Velg brush-om maling i stedet for spray maling. Mens spraymaling bringer generelt hastigheten til de fleste maling jobber, rase ikke det alltid presisjon. Ved design, radiatorer har vanskelig å komme kapasitet og vanligvis ligger rett ved siden av en vegg. Du kan møte det siste spørsmålet ved å beskytte området rundt radiatoren med plakatkartong, men det anbefales å ta den sakte og stødig tilnærmingen til denne jobben med en pensel og kanskje en liten, tynn roller - noen ganger referert til som en pølse roller.

•Prep kjøles ned radiatoren. Lå en gammel teppe eller duken foran radiatoren og ventilere arbeidet ditt ved å åpne et vindu eller slå på boksen fan. Fyll hårfestet sprekker langs radiatoren med caulk. Don en ansiktsmaske før du bruker en stålbørste å fjerne rust eller male flak. Vask radiator med en mild oppvaskmiddel og svamp, og la det tørke.

•Apply en rust-hemmende primer radiatoren - et skritt som forlenges utholdenhet av maling jobb. Følg tørking instruksjonene på primer før du fortsetter.

•Apply maling til radiator ved å arbeide fra toppen og ned. Holde en våt kant, akkurat som om du var male en vegg. Oljebasert maling taker lengre tørr enn latex maling, så sikrer at malingen har tørket grundig før - og hvis - du vil bruke en andre strøk.

Tips og advarsler

  • Husk at forberedelse er viktig med alle maling jobber. Snarveier kan virke smart på kort sikt, men vanligvis bli tydelig på veggen.