Tips om maleri Polka Dot soverom

November 1

En polka dot mønster kan gi en fargerik og visuelt interessant utseende til et soverom og er ikke mye dyrere eller vanskeligere enn én farge maling. Med litt planlegging og forsiktig måling, kan et regelmessig mønster av prikker utformes til å passe inn i en rekke områder. Prikker er en morsom måte å introdusere komplementære eller kontrasterende farger til et soverom uten mange aksent elementer.

Design din Polka Dot Layout

Mens et regelmessig mønster av uniform prikker krever litt planlegging og forberedelser for å opprette, er det en av de enkleste metodene for å skape et visuelt tiltalende resultat. Et tilfeldig scatter av prikker krever mindre mål, men kan være vanskelig å legge ut på en balansert og attraktiv måte. Når du utformer oppsettet, bør du også velge farger og bestemme om du vil gjenta i mønsteret eller vises tilfeldig. Mønstre med prikker av variabel størrelse kan være tidkrevende, som du må gjøre en sjablong for hver prikk-størrelse. Freehanding uniform sirkler er svært vanskelig, og sjablonger vil gjøre jobben mye raskere og enklere.

Foreta nøyaktige målinger

Når du har laget oppsettet, bør du merke plasseringen av hvert punkt på veggen med en blyant før maling. Ikke bruk en penn eller markør, som de kan blø gjennom latex maling. Bruk en Vater eller laser nivå med en konstruksjon for å sikre at hver polka dot er i tråd med både vannrette og loddrette aksen av mønsteret. Hvis du har problemer med å gjøre mønsteret linjen nøyaktig med rommets målinger, bør du begynner og slutter mønsteret i et iøynefallende sted nær taket, helst over inngangen til rommet. Dette vil tillate deg å justere plasseringen av de første og siste prikkene uten å trekke oppmerksomhet til feilen i mønsteret.

Å gjøre en sjablong

Bruke kompass trekke din polka dot på et stykke papp, plakatkartong eller tynn plast. La en tykk nok kantlinje rundt dot å tillate deg å male i bred slag. Kuttet prikken av midten av sjablongen med en skarp verktøyet eller hobby kniv. Mens maleri, fikse sjablongen til veggen med maler bånd eller et tynt lag med lav styrke spraylim. Hvis du bruker papp eller annet papir-basert materiale for sjablongen, pels det med et tynt lag med lakk spray eller andre impregnering sealer. Latex maling er vannbasert, og vil raskt suge inn ubeskyttet papp.

Maleri Technique

Male over sjablong ved hjelp av en pensel eller trimme roller. Høy tetthet skum rull vil tillate deg å raskt bruke en glatt, jevn strøk maling på glatte flater. Det er vanskelig å oppnå skarpe kanter hvis du bruker en sjablong på ujevne eller strukturert overflate. Ikke Fjern sjablongen til du har brukt nok maling for å helt skjule underliggende maling. Hvis flere strøk er nødvendig, kan du bruke en hårføner eller varmepistol til å gjøre tørking prosessen. Fjerne sjablongen når lakken har tørket nok til å hindre dryppende, men mens det fortsatt er tacky; Når lakken har tørket helt, vil det danne en hud mellom malingen på veggen og maling på sjablongen, som kan skade malingen på veggen når sjablongen er fjernet.