Tips om maleri høy Gable

October 25

Tips om maleri høy Gable

Maleri din egen hjem kan ikke bare spare deg mye penger, det er tilfredsstillende å stå tilbake på slutten av hver dag og se hva du har oppnådd. Imidlertid maleri nesten alltid innebærer å bruke stiger, og hvis du har høy gables på hjemme, dette kan være en skremmende oppgave. Arbeide trygt og effektivt bruke spesialiserte verktøy å male de høyeste toppene.

Stigen sikkerhet

I nesten alle tilfeller må en forlengelse stigen å nå en høy gavl. Bruk en som er lang nok til å nå det høyeste punktet på fascia; hjelp for kort av en stige og over nå er svært farlig. Kontroller at advarer stigen du er i perfekt stand, med låsing mekanismer intakt og ikke bøyd trinnene eller sidespor, American stigen Institute. Plassere føttene av stigen omtrent en fjerdedel av utvidet lengde fra veggen, på nivå bakken. Hvis bakken er skrå eller ujevn, kjøpe eller leie stige levelers. Det er flere stilarter - noen knytte til stigen skinnene slik at du kan justere føttene til å kompensere for ujevnt underlag, og andre er en sikker plattform plassert under stigen.

Pensel og sprøyta forlengere

Om du bruker en pensel eller en airless sproyta for å male gavl, hjelpe en forlengelsen verktøyet deg med å komme forbi punktet ladder kommer. Kjøpe en pensel utbygget, hvilke innrømmer du å klippe penselen på slutten av en utvidelse stangen. Sprøyting, bruke en spray tips extender. Dette er en lett metall rør som festes til spray pistol. Skru dyse til slutten av Extender-enheten til høy områder.

Gables på Split-Level hjem

Hvis du kan nå en gable split-level hjemme ved å gå på taket, Planlegg å gjøre dette om morgenen når det er fortsatt kult. De fleste tak bli ekstremt varm i solen. Bruk maler lerret drop kluter eller en stripe av gamle teppe for å beskytte taket mens du male. Ikke bruk plast - det kan være glatt under føttene. Hvis du får taket gjennom et vindu i gavl, spare arbeidet med å sette opp en stige til nå taket og gå ut gjennom vinduet.