Tips om maleri & dekorere i North West

September 14

Tips om maleri & dekorere i North West

Vær kan ofte påvirke en persons humør; Derfor hvis det er dyster utendørs i Pacific Northwest, blir interiøret en mulighet til å løfte humøret. Dette kan gjøres med maling farger, møbler materialer og design som øker tørrhet.

Maling farger

Klimaet på Vestlandet er primært regnfull og skyet, bør du velge maling farger som er varm og levende. Bruke disse fargene som viktigste fargene, som bør fleste av veggen. Du kan bruke kontrastfarger til aksenten plass, nøytrale toner som en mørk brun arbeid i kontrast til de lyse fargene. Dette legger også til et moderne utseende til plass. Prøve å male taket lys blå å ligne en klar himmel.

Opprette en tørketrommel interiør

Dekorere å holde interiøret på en passende luftfuktigheten er nyttig i å hindre mold. Valg av materialer og overflatebehandlinger kan bidra til å holde plassen mindre påvirket av høy fuktighet nivåer i nordvestlige luften. Hvis innsiden av hjemmet ditt ikke er betinget eller hvis det er fuktig, bør din maling ha en semi glatte glans, spesielt i bad og kjøkken. Dette hindrer at fuktighet siver inn gips der muggsopp kan vokse. Hvis du har store fuktighet problemer, bruk ikke myke uferdige materialer som tre eller teppe. Bruke hard utførelser som stein gulv. Også installere en avfukteren å ekstra fuktighet fra luften.

Møbler materialer

Hvis du vurderer patio møbler, se etter de som er laget av vann tolerant materialer som smijern og tilbyr flyttbare utfylling (å sette på hvis det ikke er regn).

Hvis du har høy luftfuktighet, kan du bruke vanskeligere overflater for din interiør møbler, som er mer motstandsdyktig mot mugg vekst. Prøv for eksempel blinde i stedet for stoff gardiner. Av samme grunn, ikke Velg uferdige tre.

Også bruke speil til å reflektere sollys i vinduene som kan være nyttig å friske rommet.