Tips om kutte husholdningenes utgifter

December 29

Du kan vente på at store høyning å forbedre din økonomiske situasjon, men kostnadsreduserende tiltak kan være like effektiv og mer kontroll. Husholdningenes kostnadskutt trenger ikke å være smertefullt som det kan høres, og, i noen tilfeller kan du ikke engang merke en forskjell i din livskvalitet.

Redusere Utility Bills

Bruk mindre elektrisitet, gass og vann til å kutte ned på husholdningenes regningene. Bruke mindre vann ved å vaske bilen sjeldnere, bare kjøre oppvaskmaskinen når den er full og slå av vannet umiddelbart etter du er ferdig med den. Slå av lysene når du forlater et rom, slå av elektronikk som ikke brukes og bruk energieffektive lyspærer for å spare strøm. Lagre på oppvarming og kjøling kostnader ved å senke oppvarming og klimaanlegg til innenfor din komfortnivå - en endring av et par grader kan resultere i merkbar besparelser.

Endre Shopping vaner

Bruke mindre penger på husholdningenes forsyninger og mat. For å redusere mat kostnader, klippet kuponger, kjøpe store merkevarer i stedet for store merkene og kjøpe samtidig når det er mulig. Kjøp bare matvarer som du trenger for måltider, i stedet for strømpe skap med snacks og bekvemmelighet måltider. Prøve å lagre merker for husholdningsartikler samt og bytte til vaskbar klut håndklær i stedet for papirhåndklær for rengjøring. Holder en grundig liste over hva du allerede har på lager slik at du ikke kjøpe det du allerede har.

Revurdere underholdning kostnader

Kutte ut alle unødvendige underholdningsutgifter. Avbryte abonnementer på blader som du ikke leser, og ekstra TV-kanaler som du ikke se regelmessig. Leie filmer og se dem hjemme i stedet for å bruke penger på en kino. Planlegge fancy måltider hjemme istedet for besøk restauranter. Du kan ofte cook høyere kvalitet mat hjemme for mye mindre penger, og du ikke trenger å betale tilleggsavgift eller tips.