Tips om hvordan bygge en dobbel port

February 14

Tips om hvordan bygge en dobbel port

Gates tjene flere formål. Ikke bare gir de inngangen til din eiendom, men de også kan gi uforstyrrethet, sette en scene, skape stemninger og gi din hjem panikk, øke sin markedsverdi. For at dette skal skje, men porten må være korrekt installert og være i harmoni med utformingen av hjemmet bak. Hvis ikke kan det hende at resultatet mindre enn tiltalende.

Riktig installasjon av din Gate

Enten du bygger en gate eller kjøpe den klar til å installere, hvis det er av god kvalitet, godt bygget og riktig leddet, vil det tjene deg i mange år. Men hensyn selv med fin, stramt, møbler kvalitet ledd, en gate er avhengig av været. Vurdere temperatur, fuktighet og i skogen selv. Tre utvides og kontrakter med været. Det kan deformere eller vri. Innlegg kan flytte på grunn av kulde og frost. Justerbar maskinvare hjelper deg for å løse dette. Maskinvaren er tilgjengelig i mange stiler og utførelser. For å hindre noen av fordreining og kronglete, angi innlegg i grus under frost linjen å stabilisere seg. Ifølge builder Tim Carter er knust grus rimeligere og enklere å bruke enn sement.

Hva porter fortelle

Hvis du har valgt en design med egnethet i tankene, vil det gjøre en uttalelse til betrakteren. Bak en port av japansk design forventer du å finne en rolig hage hvor plantelivet er hovedsakelig grønn og det er en følelse av serenity. En gate laget ble er bedre egnet til en hyttestil hjemme og en hage full av blomster, sommerfugler og bier. En veldig utsmykket smijern gate kan føre til en herregård, men mindre forseggjort design ville passende foran noen formell arkitektur. For en ranch stil hjem er fem bar gate et godt valg. Gates legge til estetisk appell i et hjem når brukes sammen med sin utvendig design og landskapsarbeid.

Installere en port på en skråning

Den grunnleggende strukturen i en tre-port er vanligvis en enkel firkant eller ramme bygget av 2 x 4 tømmer med en diagonal tvers spenne. Denne rammen kan dekkes betegner nesten alle typer porten du vil - fra plukket solid styrene eller rails, med ledning. Les Kenny, pensjonert entreprenør og eier av webområdet buildeasy.com, sier enkel bygging og installasjon er lett hvis bakken nivå, men hvis porten åpnes på en skråning, du har mulighet til å grave ut høydene så porten åpnes eller utligne hengslene. Plasser hengslene slik hengslet topp- og ikke i en direkte loddrett linje med hverandre. Denne måten, når porten åpnes, bunnen vinkler opp, slik at den blir klar bakken.

Velge maskinvaren

God gate maskinvare kan bidra til å holde en gate fra sagging. Rolfe Cobleigh av små gårder råder bruken av et hjul å støtte midten av porten å holde det fra sagging og la det gå fritt. Rustne hengsler kan gjøre det vanskelig å åpne porten. Men uansett hvor godt bygget, porten trenger en viss vedlikehold. Litt fersk maling vil og beskytte skogen mot harde solen eller regnvær. Imidlertid vil rustne maskinvare resultere i stygg flekker på som malte overflater. Forhindre dette ved å installere rust-motstandsdyktig isenkram laget av materialer som rustfritt stål, messing eller galvanisert metall. Nikkel er også et godt valg. Noen vedlikehold kan unngås hvis riktig maskinvare brukes.