Tips om hvordan å vokse en jordbær Begonia

December 29

En jordbær begonia er en liten plante som har avrundede blader på løpere som danner en gjennomgripende effekt. Dette anlegget ser best i en hengende kurv, men det kan også brukes som en bunndekkende beplantningen. Bladene har en fløyelsaktig tekstur, med fint hår og sølv tegninger på dem. Etter noen viktige tips om hvordan å opprettholde dette anlegget vil ha det ser sunn og blomstrende hvite blomster på våren og sommeren.

Gjødsle

Ifølge nettstedet Begonia Care er en tommelfingerregel for gjødsel på alle begonier å gå lett. Bruk hvor foreslått på gjødsel bag og lett støv det på din jordbær begonia regelmessig (omtrent en gang hver måned). Hvis du planlegger transplanting din begonia, ikke gjødsle det før etter at det er transplantert. Foruten tørr gjødsel, kan du også bruke en Universal vannløselige gjødsel. Anvisningene etikett og bruk denne istedet for andre gjødsel foretrekkes.

Jord

Bruk en lys potting jord som består av sand, jord og torv mose. Når plante, bland i litt gamle kua gjødsel som gjødsel. Jord skal cirka én tomme under kanten av potten. Dette vil gi en god vannbeholder for anlegget.

Vann

Vann anlegget når det er tørt å ta, men sørg for ikke å over vann den. Om vinteren vann mer med måte for å gi din plante en pause. Det må fortsatt må vannet slik at det ikke dør, men du må bare ikke vann det så mye i vintermånedene.

Vedlikehold

Pass på å klippe alle gule bladene fra anlegget. Disse døde blader vil trekke næringsstoffer fra anlegget, som det må være sunn og blomstrende. Hvis anlegget blir potten bundet, bør du plante det våren. Potten bundet betyr ganske enkelt røttene har vokst for stor for potten. Når dette skjer, røttene blir overfylt og presse ut jord, som anlegget må holde seg frisk.

Varme toleranse

Jordbær begonier vokser best i filtrert eller delvis sol; de må ikke utsettes for full sol. De også gjøre godt innendørs. Hvis bladene begynner å få hull i dem, kan det skyldes fra for mye sol. Hvis dette skjer, Flytt anlegget innendørs eller i skyggen.