Tips om hvordan å male stål badekar

August 25

Baderom renoveringen forbedre det visuelle aspektet av rommet, gjør det føler ny og rent, og øke verdien av et hjem hvis et mulig salg i fremtiden. Badekar er ikke dyrt, noe under $100, de er de mest ubeleilig innslag i Bad erstatte. Badekar er utrolig vanskelig å flytte, så i stedet for å håndtere disse problemene, de fleste huseiere begynner etter tips om hvordan å male stål badekar.

Betraktninger

Mens noen nærmer maleri stål badekar med en sander og faglig styrke kjemikalier, bære oppussing butikker badekar-refinishing kits. Disse pakkene inneholder alle kjemikaliene som trengs for å rense og reparere stål badekar. I tillegg kjøpe vernehansker og -briller. Kjøpe ekstra vifter for å bedre ventilasjon. Mange av settene har giftige gasser som krever mye ventilasjon for sikkerhet formål.

Før du kjøper et badekar reparasjonssett fra en lokal oppussing butikken, vurdere alle de tilgjengelige alternativene, som ansette en profesjonell billakkereren, bare erstatte hele enheten eller har en cover-up enhet installert. Vurdere din egen ferdighetsnivå som tiden involvert å reparere den stål tub og noen helserisiko som vanskeligheter og allergiske reaksjoner på slipemiddel kjemikalier.

Fikse overflaten

Før du begynner reparere på stål badekar, fjerne alle tetningslister rundt badekaret og dens inventar. Deretter bruke bånd rundt overflater å hindre skade på veggene og gulvet. Endelig legge ned beskyttende tarps på gulvet og dekke andre bad fixtures. Hvis bruker et reparasjonssett, bare følg instruksjonene med kit. Settet vil gi detaljerte instruksjoner om slipe overflaten, samt bruke den inkludert acid etse kjemiske eller primer redusering renset fjerne den beskyttende glasuren. Hvis en kit ikke er tilgjengelig, kan du bruke en kurs-korns slipepapir fjerne glasur. Reparere eventuelle feil med kitt designet for metall applikasjoner. Sand ut jevnt igjen og fjerne støv igjen. Deretter frakk med en porselen-basert emalje primer. Produsenter og reparasjon kits inkludere retninger for å bestemme antall grunning strøk kreves.

Maling overflaten

Etter primer, kan du bruke en første strøk maling på stål badekar. Ikke bruk latex maling. i stedet Velg en holdbar dekkhårene maling blanding laget strengt for stål badekar. Noen maling produsenter anbefaler å bruke ulike verktøy for å bruke maling. noen foretrekker valser eller børster, mens andre fungerer bedre med en maling pistol. Bruk lenge jevne for å lage en glatt første overflate. La tørk godt, forsiktig sand igjen og bruke to flere strøk med maling, avhengig av produsentens instruksjoner.

Opprettholde det ny overflaten

Unngå å bruke slipemiddel kjemikalier på nye finish. Vanlig kommersiell rensemidler forårsake fine riper og skader beskyttende overflaten, slik at flekken utvikling og sprengning. Mild spray-on rengjøringsmidler vil arbeide i stedet, eller ren med en mild såpe og vann med en myk klut. Ikke bruk stiv scrub børster eller stålull for å rengjøre badekaret. Spørre store associates for kvalitet rengjøringsmidler som ikke skader badekaret i ny overflate.