Tips om fuger

December 1

Tips om fuger

Tetninger brukes tradisjonelt en dispenser eller drivning pistol, men mange produsenter tilbyr nå fuger presse rør eller trykksatt bokser. Det finnes bestemte typer fuger laget for bruk på forskjellige typer prosjekter. Fordi ulike caulks tørr, kur og krympe på forskjellige rater, det er viktig å lese instruksjonene på din fuger før.

Typer Caulk

Det er viktig å forstå at ulike typer caulking som er ment å brukes i forskjellige prosjekter. Akryl latex caulk er noen ganger referert til som maler caulk, fordi det kommer i en rekke farger og kan lett bli malt over å matche resten av overflaten. Akryl latex caulk brukes hovedsakelig rundt vinduer og fasader på grunn av sin evne til å være malt. For materialer hardere enn tre, som betong, stein eller metall, brukes butylgummi caulk fordi det er den mest holdbare, men for rydde opp må du bruke noen slags løsemiddel. Silikon caulk er en stor alle formål reparer fordi den kan brukes på forskjellige overflater og materialer. Silikon caulk brukes til å forsegle vindu kanter, fordi den holder seg fleksibel selv etter tørking, men det ikke bør brukes for fasader som det frastøter maling. Det er også spesielle typer fuger som slåss mugg, for bruk i bad og mørtel caulk som holder til høy varme.

Båndet

Du kan holde dine fuger perler ryddig og rett hvis du tape rundt området du planlegger å reparer. Hvis du holder to stykker bånd på ønsket avstand fra hverandre, kan du bruke caulk og fjerne tapen etterlater en ren og jevnt tooled linje. Bare bruke din caulk, tørke av overflødig på tilstøtende båndet og deretter fjerne tapen.

Bruke en beholder

Hvis du finner deg selv med en halv full tube caulk som har tørket, ikke slite; Det er fortsatt håp for caulk. Begynn med å kutte åpningen på din fuger tube bredere, du kan selv har å kutt den åpen bredeste diameter. Etter klipping jobbmuligheter, kjøre en lang grov skrue i herdet caulk og trekke tørket caulk ut av dysen. Du vil ha halv en beholder med caulk som fortsatt brukes. Alternativt, for å spare en halv tomme beholderen, bare sett en spiker eller en skrue i slutten av munnstykket og Pakk den i plast for å holde den frisk.