Tips om forbedring trestubber i en Front Yard

October 9

Tips om forbedring trestubber i en Front Yard

Trestubber tjene som en påminnelse om livssyklusen. Dette konstant påminnelse, når ligger i forgård, er ofte uønskede. Trestubber kan være bakken ned, plantet, råtnet ut, trakk opp eller kamuflert. Disse alternativene har fordeler og ulemper, men til slutt en vil vise seg for å være den beste løsningen på problemet ditt bestemte stubbe.

Fjerning

Landskapsarbeid spesialiserte utføre treet fjerning. Hvis du har kontrakt slikt selskap å utføre fjerning av en aldrende eller syke treet fra din eiendom så være sikker på å diskutere stubbe fjerningsalternativer. Disse selskapene kan rykke treet av strapping kjeder rundt stump og trekke det fra bakken med en liten trekkvogn. Hvis treet er små og rotsystem grunne og ikke-omfattende kan så de grave den ut.

Oftest vil treet fjerning entreprenører male stump ned til bakkenivå eller under bakkenivå. Stump sliping er en fordel fordi prosessen ikke er så tidkrevende og ødeleggende som forvisning restene av et tre. Chips og sagflis, produkter av tre sliping, kan brukes i kompost eller fôr blomsterbed. En stubbe kan være grunnen til en fot under bakkenivå tillate en grunneier plassere jord og torv over stubbe resten. Denne "kveling" av bakken stump hastigheter behandlingsprosessen av stump.

Landskapsarbeid

Fjerne eller ødelegge stump, kan du innlemme det i landskapet. Colorado State Universitys hagearbeid forlengelsen horticulturists foreslå å bruke en drill eller ruter til hul ut en trestubbe. Fyll en depresjon med vann å tiltrekke fugler og sommerfugler. Hvis du ikke ønsker å tiltrekke fauna til hagen din deretter plante noen flora. Klatring vinstokker som wisteria eller engelsk eføy kan plantes rundt stump eller inne stump's hule. Vinrankene vil kamuflere stump og hjelper også det brytes ned.

En hul stubbe, når fylt med hage jord, kan brukes som en planter. Ettårige er fornuftig valg som systemene røtter er grunne. Vurdere å plante stemorsblomster, petunias eller cosmos i trestubben.

Avhengig av størrelsen på stump, kvaliteten av tre, samt design og atmosfære av hagen din du ønsker å vurdere carving treet stubben i eco kunst. Motorsag kunstnere har forvandlet trestubber til grizzly bjørn, laks og andre skulpturer. Andre kreative bruk av treet stumper er sjakk bord, stoler og selv barn benker. Hvis du ikke kan kvitte seg med resten av treet kan du også innlemme resten i landskapet.